logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Canale de YouTube unde poți învăța să faci proiecte DIY

În ultimii ani, fenomenul DIY (Do It Yourself/Descurcă-te singur) a prins un avânt din ce în ce mai mare în țara noastră, dovadă fiind și apariția unor magazine specializate în bricolaj, materiale și unelte pentru lucrul acasă.

Termenul de DIY se referă la proiectele făcute de cineva, fără să apeleze la ajutorul unor specialiști. De obicei, proiectele DIY sunt realizate de persoane pasionate de un anumit domeniu, ca și hobby-uri, și de cele mai multe ori prezintă idei preluate și puse în practică acasă. Aceasta nu este însă o regulă de bază, DIY înglobând și numeroase idei și design-uri originale.

DIY poate include atât proiecte de design interior, refacerea unor corpuri de mobilier, lecții de croitorie sau de îngrijire personală (make-up, coafură, îngrijirea pielii), cât și reciclarea unor obiecte vechi și nefolositoare și transformarea lor în obiecte cu scopuri noi. În cele ce urmează vă prezint o listă cu cele mai urmărite canale de Youtube unde poți învăța să faci proiecte DIY.

Steve Ramsey

Brit Morin

Oh Joy!

Ann Le {Anneorshine}

SimplyDIYs

HGTV Handmade

DazzleDIY

SoCraftastic

Household Hacker

DIY Ideas

https://www.youtube.com/watch?v=6L1xgZLV87c&ebc=ANyPxKr-ZmIZw3I0D53y6aGdZk9uMLlrUrHBabp2IG8Wu3MeYAr1YZMIzNJZdHEr3jkari579cq5mWcVKfw5IrRDvOqJCHj4YA

Home Made Modern

Instructables

Awesome Ideas

DIYlover

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *