logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum alegi un salon de masaj

Masajul este o terapie de relaxare sau recuperare de care ar trebui să profităm mai des. Cu atât mai mult cu cât, în zilele noastre, stresul ne acaparează destul de ușor. Dacă simți că ai nevoie de puțină relaxare și că mușchii tăi sunt tensionați, îți sugerez să cauți un salon de masaj, pentru a ușura presiunea din corpul tău și pentru a elimina neplăcerile cauzate de tensiunea acumulată. Ca să poți avea rezultatele pe care ți le dorești, este necesar să alegi un maseur care să aibă experiență în domeniu și care să respecte, totodată, reglementările de igienă din domeniu. În funcție de tipul de masaj de care ai nevoie, iată cum ar trebui să alegi un salon masaj.

Identifică tipul de masaj de care ai nevoie

Primul lucru de care trebuie să te ocupi este să identifici tipul de masaj pentru care vrei să faci o programare. Dacă vrei un masaj de relaxare, vei căuta saloane care se specializează în acest tip de masaj, iar dacă masajul pe care îl cauți are un rol medical, îți vei îndrepta atenția în direcția saloanelor care oferă masajul de care ai nevoie.

Stabilește detaliile de preț și proximitate

Înainte să te apuci efectiv de căutat salonul la care vrei să te duci pentru un masaj, este important să stabilești care este bugetul pe care ești dispus să îl aloci ședințelor de masaj, câte ședințe ai nevoie și dacă e nevoie ca salonul să fie în apropierea casei sau a locului de muncă. Proximitate este cu atât mai importantă cu cât unele tipuri de masaj necesită mai multe ședințe pentru a fi eficiente.

Întreabă-ți cunoștințele

Masajul e o terapie destul de intimă, așa că este necesar să te simți confortabil față de persoana care îți va masa corpul. Din acest motiv, poate fi mai relaxant pentru tine dacă alegi un maseur care ți-a fost recomandat de cineva apropiat. Astfel, vei scăpa de disconfortul de a ajunge la o persoană care să nu înțeleagă ce anume vrei de la masajul respectiv sau care să îți displacă.

Verifică normele de igienă

Nu în ultimul rând, înainte să mergi la un salon de masaj, asigură-te că acesta respectă normele de igienă și că nu există posibilitatea ca tu să pleci de acolo cu o infecție. Paturile de masaj trebuie să aibă așternuturi de unică folosință, prosoapele folosite trebuie să fie curate, iar încăperea să fie salubră.

Ține minte că standardele fiecărui om diferă, iar acest lucru se aplică și în cazul saloanelor de masaj. Așadar, este important să existe o perioadă de încercări înainte să stabilești care este salonul la care vei vrea să mergi constant.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *