logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Patru măşti cu spirulină, pentru față

Obţinerea unui ten frumos şi curat este dorinţa oricărei femei. Există o gamă variată de tratamente faciale, de la cele costisitoare, făcute în saloanele de beauty, până la cele la îndemâna oricui, care se pot face acasă.

Una dintre numeroasele tratamente pentru față este masca de faţă cu spirulină, ideală pentru toate tipurile de ten. Vei observa că după ce ai aplicat o mască cu spirulină, tenul tău va fi mai strălucitor şi mai regenerat. Fiind o specie de alge cu un conţinut ridicat de vitamine şi minerale, spirulina regenerează celulele pielii, netezeşte pielea şi reduce ridurile.

Dacă ai un ten sensibil, iritat, spirulina este foarte potrivită pentru a-i reda aspectul normal pielii. Această algă are un efect calmant asupra tenului şi reduce inflamaţiile şi iritaţiile. Tocmai datorită efectului calmant, spirulina are capacitatea de a vindeca şi alergii ale pielii.

Pentru tratament facial, se foloseşte spirulina pulbere. Unii specialişti în beauty recomandă o metodă foarte simplă: adaugă spirulină în crema de faţă pe care o folosești de obicei. La 50 de grame de cremă ai nevoie de 1 gram de spirulină pulbere.

Este recomandat să aplicăm o mască de față cu spirulină o dată pe săptămână. Spirulina se aplică pe faţă în diverse combinaţii. Iată câteva tipuri de măşti simple:

  1. Combină o linguriţă cu vârf cu praf de spirulină cu o jumătate de ceaşcă de miere. Amestecă bine cele două ingrediente, masca obţinută o aplici seara, înainte de culcare. Aceasta trebuie lăsată să acţioneze cinci minute, apoi îți poți clăti faţa cu apă călduţă.
  2. Amestecă o lingură de spirulină pudră cu o lingură de apă de trandafir sau orice altă floare. Aplică pasta obţinută pe tenul umed, las-o să acţioneze 15 minute, apoi curăță bine tenul cu apă călduţă.
  3. O lingură de spirulină pudră amestec-o cu două linguri de ulei de argan sau ulei de măsline. Aceasta trebuie lăsată să acţioneze 15 minute, apoi curăță-ți bine tenul cu apă călduţă.
  4. Combină o lingură de spirulină cu o banană bine coaptă şi o linguriţă cu suc de lămâie. Aplică pasta obţinută pe tenul umed, las-o să acţioneze câteva minute, apoi îți poți clăti faţa cu apă călduţă.

Spirulina pudră poate fi cumpărată din orice magazin naturist, iar preţul este convenabil. Cu bani puţini şi cu efort minim, veţi obţine un ten frumos şi revitalizat.

Tu ce măști pentru față folosești?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *