logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sandwich cu unt de migdale și bacon

Există dimineți în care nu vrem să pierdem prea mult timp pregătind micul dejun. Pentru astfel de situații e perfect să poți pune una peste alta, într-un sandwich, iar micul dejun să fie gata. Pentru că și în acele zile trebuie să respectăm necesităţile corpului în materie de nutriție, îți propun un sandwich cu unt de migdale și bacon.

Ingrediente:

3 felii de pâine integrală
2 linguri de unt de migdale*
1 măr
4 felii bacon
1 lingură ulei măsline
Sare de mare

Mod de preparare:

Prăjește pâinea și apoi unge 2 din cele 3 felii cu unt de migdale. Pune felii de măr peste untul de arahide, apoi pune 2 felii de bacon crocant. Picură puțin ulei de măsline și presară puțină sare. Pune peste asta felia goală de pâine prăjită, iar apoi reia procesul invers: bacon presărat cu sare și ulei de măsline, felii de măr, iar apoi pâine prăjită unsă cu unt de migdale.

*Untul de migdale e foarte ușor de făcut dacă ai un robot de bucătărie și îl poți stoca într-un borcan, pentru ca mai apoi să îl poți folosi oricând dorești. Tot ce trebuie să faci e să pui migdale în procesorul cu o lamă în formă de S și să mărunțești migdalele, apoi să continui să le mesteci cu procesorul până când acestea eliberează ulei, iar uleiul leagă tot amestecul, transformând migdalele într-un unt moale.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *