Search
Generic filters
Exact matches only

5 Lucruri pe care o femeie încrezătoare nu le face

femeie-increzatoare

Încrederea în sine este un element important din viața fiecăruia dintre noi. Din păcate, multe femei suferă de lipsă de încredere și nu își ating potențialul maxim din această cauză. Dacă și tu simți că trebuie să fii mai încrezătoare, citește în continuare acest articol și vezi ce trebuie să elimini din comportamentul tău pentru a reuși.

  1. O femeie încrezătoare nu ia lucrurile personal

Ea înțelege că dacă cineva are o problemă cu ea, nu e problema ei. Mai exact, știe să facă diferența între critică constructivă și răutate și înțelege că dacă ție nu îți place ceva la ea, ține de preferințele tale, nu ale ei. Ea îți va înțelege și accepta punctul de vedere, chiar dacă nu este de acord cu el și va continua să se comporte la fel cu tine.

  1. O femeie încrezătoare nu face promisiuni pe care nu le poate ține

Ea știe să spună nu atunci când e nevoie. Dacă activitatea respectivă nu îi face plăcere, sau chiar dacă pur și simplu nu are timpul necesar să poată face acel lucru, ea va spune direct care este motivul pentru care spune nu, nu îți va da motive false și scuze.

  1. O femeie încrezătoare nu are nevoie de trenduri

Ea nu va sta niciodată să cumpere „ce se poartă”, ci va cumpăra ce îi place să poarte. Mai mult, va arăta atât de bine purtând ce-i place încât acel ceva poate deveni „ce se poartă”. O femeie încrezătoare nu va urma niciodată trendurile. În schimb, ea ar putea deveni trend setter pentru alții.

  1. O femeie încrezătoare nu simte nevoia să bârfească

Ea nu are timp să se consume vorbind despre alții, va fi prea ocupată gândindu-se cum să evolueze și cu să își atingă scopurile. Dacă vrei să devii încrezătoare, e timpul să vorbești mai mult despre gândurile și aspirațiile tale și mai puțin despre altcineva.

  1. O femeie încrezătoare nu e orgolioasă

Ea știe că are atuuri și imperfecțiuni și știe când să se folosească de ele. Dacă nu poate face ceva singură, acceptă că are nevoie de ajutor și nu se sfiește să-l ceară.

Dacă vrei să fii mai încrezătoare în tine, ține minte că încrederea se exersează. Dacă ți-ai regăsit comportamentul în oricare dintre punctele de mai sus, analizează-l și redefinește-l astfel încât să îți fie benefic.

Citește și Cât de mult îți ceri iertare?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *