logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce trebuie să știi despre un adeziv pentru gene false

Genele false conferă machiajului un aspect mai finisat și mai definit, făcându-l să iasă în evidență. Atunci când un profesionist îți aplică genele false, o face folosind un adeziv profesionist și o tehnică pe care a perfecționat-o pe parcurs. Cu toate acestea, există și posibilitatea ca tu să îți aplici propriile gene false, în special dacă acestea sunt sub formă de bandă. În acest caz, iată ce anume trebuie să știi înainte să cumperi un adeziv pentru gene false.

Lipici alb sau negru

Înainte de toate, trebuie să știi că orice lipici gene false poate veni în varianta transparent sau negru. În primul caz, lipiciul va părea alb și opac, până când se va usca și va deveni transparent. În cazul celui negru, opacitatea și culoarea nu îi sunt afectate de uscarea produsului, motiv pentru care acesta poate deveni ușor încorporat în linia neagră de tuș. Varianta albă/transparentă este folosită, în special, atunci când machiajul nu are o linie de tuș vizibilă sau are o linie de tuș trasată cu culoare.

Tipuri de lipici de gene

Așa cum probabil te așteptai, există diferite tipuri de lipici care deservesc diferite tipuri de gene false. Acestea sunt clasificate în funcție de puterea de fixare pe care acesta o poate oferi. Astfel, genele bandă de tip smoc (individuale) sau cele de tip bandă sunt gene false care ar trebui îndepărtate deodată cu machiajul, adică la finalul evenimentului. Pentru ca acest lucru să se poată efectua, este nevoie de un lipici care să fixeze pentru câteva ore (până la 48h). În mod normal, acest tip de adeziv conține latex, care îi oferă flexibilitate, pentru ca genele să poată fi așezate într-un mod cât mai optim. Pe de altă parte, există și adezivi profesioniști, folosiți mai cu seamă pentru extensiile de gene, care sunt făcuți să fixeze genele false pentru o perioadă de până la 6 săptămâni. Ține minte că extensiile de gene trebuie aplicate doar de către profesioniști calificați în domeniu.

Îndepărtarea lipiciului de gene

Orice lipici se îndepărtează cu o soluție specială, însă, dacă vorbim despre lipiciul pentru gene false de tip bandă sau smoc, acesta poate fi îndepărtat și cu ajutorul unui demachiant pe bază de ulei. Pe de altă parte, lipiciul folosit pentru extensiile de gene este recomandat să fie îndepărtat doar cu solvenți potriviți pentru acesta, de către un profesionist în domeniu.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *