logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să consumi mai puţine calorii în fiecare zi

Ştim că pentru a scădea în greutate şi pentru un stil de viaţă mai sănătos este important să faci mult sport, dar nici dieta nu trebuie neglijată. Dacă simţi că nu poţi duce la capăt o dietă concretă şi doreşti să-ţi schimbi încet stilul de viaţă, iată câteva metode prin care poţi elimina zilnic 500 de calorii şi în câteva săptămâni rezultatele se vor vedea.

Mici schimbări în timpul meselor principale te vor ajuta să scapi de cel puţin 600 de calorii pe zi. Fie că înlocuieşti micul dejun cu o variantă mai light din iaurt cu fructe şi cereale, fie că renunţi la dressingul din comerţ pentru salată sau mănânci o felie de pâine în minus, toate aceastea adunate vor face diferenţa.

Consumă ouă la micul dejun.  Indiferent de cum decizi să le prepari, s-a demonstrat că cei care consumă două ouă la micul dejun au o senzaţie de saţietate mai mare şi consumă cu până la 400 de calorii mai puţin pe zi. Ştii  deja că micul-dejun e cea mai importantă masă a zilei aşa că ai grijă să fie unul bogat în proteine care să te ajute să sari peste eventualele gustări nesănătoase.

Dacă bei băuturi carbogazoase în mod regulat, ai la îndemână cel mai uşor mod de a scăpa de o mulţime de calorii. Înlocuieşte-le cu apă plată şi kilogramele vor dispărea încă din primele săptămâni.

Nu mânca în faţa televizotului. E foarte important ca atunci când mănânci să nu existe nimic altceva care ţi-ar putea distrage atenţia de la cantităţile pe care le consumi. Cei care mănâncă în faţa televizorului au tendinţa să consume cu cel puţin 300 de calorii mai mult.

O metodă prin care poţi să scapi de 500 de calorii este o şedinţă intensivă de 30 de minute de exerciţii cardiovasculare. E bine ca în timpul procesului de slăbire să faci şi exerciţii fizice pentru a ajuta corpul să se menţină tonifiat.

Nu mânca în pijamale. Femeile care mănâncă în haine mai lejere au tendinţa de a consuma mult mai multe calorii deoarece nu simt niciun disconfort în zona taliei pe măsură ce mănâncă.

Nu uita că pentru a scăpa de minim un kilogram pe săptămână, trebuie să consumi cu cel puţin 3500 de calorii mai puţin. Prin sport vei reuşi să arzi câteva sute de calorii sau cel mult jumătate cele propuse, dar îţi va fi mult mai uşor să slăbeşti dacă renunţi la o parte din obiceiurile nesănătoase şi adopţi aceste mici trucuri.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *