logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să te îmbraci primăvara dacă ești gravidă

Atunci când ești gravidă, și mai cu seamă atunci când deja burtica ta iese în evidență, una dintre cele mai întâlnite probleme pe care le ai sunt hainele pe care să le porți. Pentru că ne aflăm încă în acea perioadă a primăverii când temperatura fluctuează destul de mult pe parcursul zilei, îți propun câteva sfaturi în acest sens.

Straturi peste straturi

Temperatura corpului tău este mai ridicată decât în mod normal, datorită sarcinii, iar temperatura de afară este și ea în creștere. Cu toate acestea, este important să nu te îmbraci prea subțire. Pe de altă parte, nu este OK să te îmbraci nici mai gros decât este nevoie. Soluția este să folosești straturi de îmbrăcăminte, pe care să le poți da jos și lua pe tine în funcție de temperatura de afară. Astfel, poți purta un tricou, peste care să iei un cardigan, iar peste o gecuță. În acest fel, vei înlătura geaca sau cardiganul la nevoie, însă nu îți va fi nici prea cald, nici prea frig.

Materiale ușoare

Pentru a putea face layering (adică să porți diferite piese de îmbrăcăminte una peste alta), este nevoie ca materialele acestora să fie ușoare. De aceea, te îndemn să cauți haine de gravide confecționate din materiale subțiri și calitative.

Încălțăminte comodă

O pereche comodă de încălțăminte impermeabilă este imperativă indiferent dacă ești gravidă sau nu, mai ales în sezoanele de tranziție cum sunt primăvara și toamna. Totuși, această nevoie este sporită pentru o femeie însărcinată și vine cu ceva mai multe cerințe. Așadar, asigură-te că îți găsești o pereche de papuci care să fie impermeabili, comozi și care să se încalțe ușor, pe deasupra.

Haine fluide

O altă sugestie pentru îmbrăcămintea ta de primăvară este să porți haine fluide. Mă refer la acele bluze, cămăși sau rochii care cad perfect pe corpul tău, accentuând zonele pe care vrei să le scoți în evidență și ascunzându-le pe cele pe care vrei să le ascunzi.

În cele din urmă, însă, cel mai important este să te simți confortabil, așa că poartă acele haine care îți oferă satisfacție și confort și care nu se abat de la stilul tău personal.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *