logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum te pregătești de seara pentru o dimineață minunată!

Există câteva trucuri care te vor ajuta să arăți impecabil dimineața, dacă te organizezi mai bine seara. Nu mă refer aici la alegerea unui outfit sau gândirea unei coafurii ușor de făcut pentru dimineața ci la alegerea unui meniu ușor și sănătos de seară sau a unor trucuri de beauty.

Fii atentă la ceea ce mănânci!

Înainte să ne băgăm la somn tindem să vizionăm un film, în timp ce savurăm o pungă de popcorn sau chipsuri. Ei bine, țin să te anunț că acestea au suficiente grăsimi și destulă sare, pentru a ne trezi de dimineață cu acele pungi inestetice de sub ochi. Alternativă: un fruct (de preferat citricele).

Nu uita să te demachiezi corect!

Asta înseamnă: curățarea (cu un gel cu particule abrazive ar fi ideal), după ce ai trecut cu o loțiune demachiantă înainte (aceasta ajută să înlăture machiajul de la suprafață, dar gelul pentru curățare este cel care curăță în profunzime), tonifierea și bineînțeles hidratarea.

Cremele de noapte sunt binevenite!

Aceasta presupune că înainte de culcare, poți să aplici o cremă de noapte potrivită tenului tău, deoarece noaptea este momentul potrivit pentru ca pielea să absoarbă tot ceea ce noi îi dăm. Nu îți recomandăm să aplici o mască de orice tip de față, deoarece dacă somnul tău este de minimum opt ore, atunci acesta reprezintă o durată prea mare pentru acțiunea unui astfel de tratament.

Masajul

Orice tratament de înfrumusețarea ai folosi nu uita să îți răsfeți tenul și corpul cu un masaj. Poți acționa singură în zona tâmplelor, la nivelul tenului, mâinilor și picioarelor, așa că nu trebuie să apelezi de fiecare dată la cineva.

Dacă respecți aceste reguli cu siguranță vei avea parte de un somn mai bun și o dimineață fabuloasă!

Tu ce trucuri cunoști?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *