logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Idei de ținute pentru Paști

Alegerea unei ținute perfecte este mereu o provocare pentru reprezentantele sexului frumos. Hainele trebuie să fie întotdeauna în ton cu evenimentul, accesoriile trebuie să se asorteze cu vestimentația, machiajul, de asemenea trebuie să fie potrivit cu întreaga ținută, ca să nu mai vorbim de încălțăminte și caoafură. Tocmai din acest motiv alegerea ținutei trebuie făcută cu mare grijă pentru a nu cădea în ridicol.

Dacă sărbătorile de iarnă implică mai multă bătaie de cap din punct de vedere vestimentar (avem și Crăciunul și Revelionul), ținuta din ziua de Paște este ceva mai simplă. Primul pas este să vă gândiți ce program veți avea în ziua de Paște. De obicei, mulți români merg la slujba din noaptea de Înviere, dimineața participă din nou la biserică, la slujbă, masa de prânz are loc în familie, iar seara fie ies în oraș la o plimbare sau într-un local cu familia sau cu prietenii.

Alege tinuta în funcție de eveniment

Pentru fiecare moment al zilei, este recomandat să aveți o ținută. Dacă veți participa la evenimentele religioase, este potrivită o vestimentație simplă, de exemplu o rochie într-o culoare neutră, peste care purtați un trenci sau un pardesiu.

Pentru întâlnirea cu familia, la masa de prânz puteți opta pentru mai multe variante care considerați că se potrivește stilului vostru vestimentar. Este important să vă simțiți în largul vostru atunci când purtați o haină. De exemplu, pentru a fi în ton cu primăvara, puteți opta pentru o rochie în culori pastelate sau cu imprimeuri florale. Este ideal ca rochia să fie lejeră, cu o lungime decentă. Nu trebuie să vă „îngrămădiți” într-o rochie mulată sau foarte scurtă. Nu este nici comodă, nici potrivită pentru o întâlnire cu familia, într-o zi de sărbătoare.

Dacă nu vă plac rochiile, alegeți o combinație de fustă și bluză. Una dintre ele ar trebui să fie în ton cu primăvara, să fie într-o culoare pastelată, veselă sau cu imprimeuri florale.

Seara, în oraș, este momentul potrivit pentru pantaloni. O pereche de jeansi pot fi ușor asortați cu pantofi cu toc sau cu talpă joasă. De exemplu, pentru o plimbare în oraș cu prietenii, o ținută relaxată poate fi formată dintr-o pereche de jeansi, un top alb/negru sau orice altă culoare care îți place și o pereche de pantofi la alegere (cu toc, talpă joasă, teniși etc). Totul este să te simți bine în hainele pe care le alegi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *