logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Regenerarea părului pe timp de toamnă

oro-luxury-hair-treatment-kit-sampon-masca-ulei_649_1_1445849507

Vara, părul nostru devine foarte ușor fragil și tern, datorită acțiunii soarelui, a temperaturilor ridicate și a apei sărate de la mare. Dacă pe parcursul acestui anotimp ne-am străduit să îl protejăm cu produse cu SPF, acum că toamna e aici, este momentul oportun să ne ocupăm de regenerarea părului și „însănătoșirea” sa. Iată ce poți să faci:

Renunță la stilizarea cu căldură

Dacă părul tău are nevoie de o perioadă mai lungă de timp ca să se usuce sau să își formeze o buclă așa cum îți place ție, înseamnă că acesta este deteriorat și are nevoie de o perioadă de recuperare. Primul pas în acest sens este să renunți, cel puțin temporar, la stilizarea cu căldură. Mă refer aici la ondulatoare, plăci, dar și la bigudiuri încălzite sau la uscătorul de păr. Dacă nu ai de ales, este necesar să folosești un ser termoprotector atunci când aplici căldură pe păr. Acesta îl va proteja de la distrugeri mai în profunzime. De fapt, este necesar să folosești un astfel de ser indiferent dacă părul tău este degradat sau nu.

Folosește produse profesioniste

După ce ai renunțat la deteriorarea termică a părului tău, e timpul să te ocupi de regenerarea acestuia. Pentru asta, îți sugerez să începi să folosești un șampon și un balsam profesionist, menite pentru părul deteriorat sau sensibil. Produsele profesionale îți pot oferi rezultate mult mai eficiente decât cele din comerț, iar părul tău are nevoie de o reparare rapidă și eficientă. Un bun exemplu de astfel de produse sunt cele cu ulei de argan și protecție UV din gama Oro Therapy, pe care le poți găsi, împreună cu alte produse profesionale pe Profihairshop.ro.

Folosește tratamente specifice

Dacă problema părului tău este una mai serioasă, precum scalp uscat, mătreață sau păr fragil, este necesar să folosești un tratament pentru păr, care să intre în profunzime și să lucreze pentru a-ți ajuta părul să revină la forma sa cea mai bună. Poți face astfel de tratamente cu produse profesioniste care să grăbească regenerarea firelor de păr și să îți trateze problemele specifice precum lipsa de strălucire sau scalpul uscat.

În cele din urmă, ține minte că părul este format din celule moarte, iar acest lucru înseamnă că nu poți repara deteriorarea acestuia. Cel mai bun lucru pe care îl faci este să maschezi adevăratul nivel al deteriorării și să ajuți la sporirea nivelului de regenerare al acestuia. Iar anul următor, promite-ți că vei folosi un produs cu factor de protecție solară și pentru părul tău, nu doar pentru pielea ta.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *