logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Tendințe pentru primăvara 2015

Cele 4 mari orașe ale modei (Londra, New York, Paris, Milano) au decis care vor fi tendințele pentru această primăvara în materie de modă, în cadrul spectacolelor de modă desfășurate recent. Astfel că ținutele designerilor și gusturile lor în materie de modă pentru acest sezon au avut și puncte comune, care au constituit de fapt baza stabilirii acestor trenduri.

Nu trebuie să te îmbraci exact ca pe catwalk ca să fii în trend (nici nu îți recomandăm), însă poți ține cont de următoarele tipuri de ținute:

1. Pentru seară, creatorii de modă au optat pentru un stil romantic, boem, un pic mai accentuat decât până acum. Aceasta înseamnă că nu este necesar să porți doar o rochie maxi, vaporoasă pentru o ieșire în oraș, ci să optezi pentru una ce conține accente primăvăratice (printuri sau culori pastelate).

2. Un print în vogă pentru această primăvara îl reprezintă pătrățele: puteți să le purtați fie că vorbim de pantaloni scurți, rochii sau tricouri casual. Atenție: nu trebuie să folosiți prea mult print de acest gen în ținuta voastră și nici să îl combinați cu un altfel de print.

3. Bridal look sau look-ul de mireasă se va purta foarte mult atât primăvara, cât și în această vară. Trebuie să aveți doar o piesă din dantelă albă în garderobă și veți deveni rapid un punct de atracție! Este ușor de asortat și partea frumoasă este că nu trebuie să fi neapărat mireasă pentru a adopta un astfel de look.

4. Denimul nu iese din gusturile marilor case modă și este acceptat în mai toate piesele vestimentare: fuste, rochii, jachete sau blugi. Asta înseamnă că avem liber la imaginație!

5. În ceea ce privesc culorile, Institutul Pantone (cel care este responsabil de alegerea culorilor în tendințe) a decis că se vor purta pastelurile pale sau culori ce ne duc cu gândul la natură, mizându-se foarte mult pe simplitatea lor.

Voi care tendințe o să adoptați dintre cele enumerate mai sus?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.