logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Trendurile de fashion primăvară-vară 2016

Primăvara s-a instalat, iar temperaturile de afară ne anunță că trebuie să renunțăm la îmbrăcămintea groasă. Din acest motiv, este timpul perfect pentru a evalua care sunt trendurile în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sezonul de primăvară-vară din acest an.

Culori preferate

Culorile anului 2016, rose quartz și serenity, le-am aflat încă din ianuarie, iar aceste două nuanțe pastel sunt perfecte pentru vremea caldă. Alături de acestea, regăsim în trend culori puternice, vibrante, precum portocaliu, roșu sau galben. Pe de altă parte, albul își face simțită prezența, lăsând textura și croiala hainelor să devină centrul atenției.

Texturi

Satenul, pielea de căprioară (reală sau imitație) și bumbacul sunt materialele preferate pentru acest sezon, însă și denimul se menține ferm pe poziții. Pe de altă parte, unele case de modă preferă să adopte sclipiciul pentru perioada caldă a anului.

Croi

Marii designeri fashion și-au tras inspirația din epoca Victoriană, hainele tradiționale spaniole sau lenjerie intimă pentru aceste trenduri. Drept urmare, în îmbrăcămintea din acest sezon, putem observa multe volănașe, multe haine cu umerii căzuți, dar și haine care au guler înalt. Totodată, în trenduri regăsim și transparența dantelei sau a plasei de pescar, inspirată din lenjeria intimă și pijamale.

Încălțăminte și accesorii

Încălțămintea confortabilă rămâne în trend, iar noi nu putem decât să ne bucurăm. Pe lângă talpa joasă, nivelul sporit de confort al unor papuci care nu îngrădesc piciorul este de admirat. În materie de poșete, geanta sub formă de semilună este vedeta acestui sezon, așa că asigură-te că ai cel puțin una.

Moda pe stradă

Desigur, ca de fiecare dată, unele dintre elementele prezente în trend, nu pot fi purtate exact așa pe stradă. De aceea, ele sunt adaptate stilului stradal, însă elementele vor putea fi regăsite cu ușurință și în aceste piese de îmbrăcăminte. Partea bună este că începutul unui nou sezon de trenduri aduce cu el, de cele mai multe ori, oferte la haine pentru femei, astfel că poți să adaugi piesele dorite în garderoba ta. Totodată, trendurile sunt suficient de permisive ca să poți încorpora elementele acestora în stilul tău propriu.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *