logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ai grijă de firele de păr de pe frunte

Deși puțini bărbați sunt obișnuiți cu prezența pensetei în preajma propriei fețe, o dată la câteva luni de zile aceasta este binevenită pentru a înlătura părul nedorit care crește rebel pe frunte, în zona sprâncenelor.

Sprâncenele de regulă nu reprezintă un punct de interes ridicat pentru bărbați, iar majoritatea dintre noi le lăsăm pur și simplu să-și facă de cap. Nimic rău în asta, dar atunci când observi că sprâncenele ajung să se îmbrățișeze una cu alta, să știi că e o ocazie perfectă pentru a interveni între ele.

Ai grijă însă să nu cazi în extreme. Nu dă deloc bine din punct de vedere estetic să ai pe sprâncene jumătate din firele de păr de pe cap, dar nici dacă le pensezi subțiri, ca la domnișoare, nu te va ajuta deloc la brandul tău personal.

Caută calea de mijloc. Apelează la penseta din geanta iubitei sau a soției (ori chiar la ajutorul ei direct, dacă n-ai încredere în judecata proprie) și apucă-te să scoți firele de păr rebele. Folosind fie penseta, fie chiar și aparatul de ras, poți da o formă acceptabilă sprâncenelor tale.

Dacă nu ești timid și nu ai încredere în judecata proprie și nici în cea a iubitei, nu ezita să-ți faci o programare la un salon de înfrumusețare, lăsându-ți astfel sprâncenele pe mâinile specialiștilor. Știm, nu mulți bărbați sunt încântați cu această idee, așa că o prezentăm ca pe o variantă alternativă.

Epoca metrosexualilor a apus, iar prietenii tăi nu vor mai râde de tine dacă te pensezi, atât timp cât – repet – nu o faci într-un mod care să atragă atenția. Găsește calea de mijloc și întotdeauna caută un echilibru între sprâncene și coafură.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *