logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Bărbați, faceți cunoștință cu patul-mașină

Poate că nu este cel mai bun cadou pe care să-l faci soției, dar cu siguranță tu te vei bucura din plin de el. Patul-mașină poartă denumirea oficială de Consolatio Car Bed și este produs de către studioul de design interior Morgann Paull, informează promotor.ro.

Patul are un design foarte elegant, în ciuda celor două spătare asemănătoare scaunelor de mașină de care dispune. După cum puteți vedea în poză, patul oferă un confort foarte mare pentru citit sau pentru privitul la televizor, timp în care te poți sprijini confortabil pe unul din ”scaunele de mașină”, sprijinindu-ți capul pe tetieră și mâna pe cotiera dintre ele. Este un concept gândit practic pentru a sprijini spatele și a găsi o poziție ideală pentru acesta atunci când stai în șezut în pat.

Dacă ești pasionat de automobile cu siguranță te vei îndrăgosti de această nouă piesă de mobilier, atât de interesant creată. Prețul său în Statele Unite ale Americii este de 3.999 de dolari (aproape cât ai da pe o mașină second-hand), o nimica toată pentru un entuziast adevărat al mașinilor și al odihnei, în egală măsură.

Acum, nu pot să garantez că soției sau iubitei i-ar fi pe plac un asemenea pat. Nu pentru că nu ar fi confortabil, ci pentru că seamănă prea mult cu interiorul unei mașini, lucru pe care s-ar putea ca ea să nu-l găsească la fel de atractiv ca tine.

Cu toate acestea, ai putea avea argumente importante în favoarea ta, deoarece producătorii s-au gândit și la faptul că femeile vor fi mai rezervate în achiziționarea patului. Tocmai de aceea, design-ul său elegant este făcut în așa fel încât să se potrivească cu decorul din aproape orice dormitor.

Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să o convingi să dea 4000 de dolari pe un pat, și te-ai ales cu unul dintre cele mai frumoase piese de mobilier create vreodată.

Vezi și ce efecte pozitive au jocurile video asupra copiilor.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *