logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai populare branduri de deodorant pentru bărbați

Îngrijirea personală a bărbaților depinde într-o mare măsură și de folosirea deodorantului. Acest produs a devenit în ultimii ani o obișnuință pentru bărbați, iar brandurile de cosmetice au profitat din plin de acest lucru. Astăzi putem vorbi despre o gamă foarte largă de opțiuni în ceea ce privește brandurile, tipul și prețurile deodorantelor, pe care le putem găsi atât în magazinele fizice cât și în cele online.

Însă, chiar dacă producătorii de deodorante sunt foarte numeroși, există câteva branduri care ies în evidență, câștigându-și popularitatea prin diverse metode: calitate, experiență, preț, comunicare, încredere, customer service etc.

Iată o listă a câteva dintre cele mai populare branduri printre bărbații români, însoțite de exemple de produse și prețuri orientative.

1. Gillette

Este cu siguranță primul nume care apare în mintea unui bărbat când se gândește la produse de îngrijire în general și la bărbierit în special. Deodorantele produse de Gillette sunt cunoscute pentru calitate, putere de absorbție a transpirației și prețul accesibil oricărui buzunar.

Exemple de produse:

– Gillette Power Beads Cool Wave Triple Protection: ~12 lei.

– Gillette Clear gel Power Beads Sport Triumph: ~13 lei

2. Old Spice

Comunicarea excelentă a brandului, precum și calitatea de care dau dovadă produsele sale, au propulsat Old Spice în topul preferințelor bărbaților din întreaga lume.

Exemple de produse: 

– Old Spice Original, solid: ~14 lei

– Old Spice Kilimanjaro, gel: ~15 lei

3. Nivea

Este printre cele mai experimentate branduri în materie de cosmetice, dar popularitatea sa în sectorul masculin nu este la fel de mare ca în cel feminin. Asta nu înseamnă însă că deodorantele Nivea pentru bărbați nu sunt de calitate.

Exemple de produse:

– Nivea Deo Dry Impact, solid: ~12 lei

– Nivea Deo masculin Stress Protect, spray: ~12 lei

Acestora trei li se mai adaugă multe nume cunocute, dintre care amintim Adidas, STR8, Dove, Fa, Axe etc, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale.

Dacă nu te-ai hotărât încă asupra brandului preferat, îl vei descoperi cu siguranță experimentând cu mai multe variante.

Citește și despre aparatele de ras electrice sau vezi mai multe informații despre îngrijirea personală.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *