logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum îți alegi hainele dacă ești un bărbat slab

Nu slab din fire, ci slab ca și constituție, să nu mă înțelegeți greșit. Bărbații foarte slabi au o problemă majoră: niciodată hainele nu se potrivesc perfect. Iar această problemă se agravează și mai mult în cazul în care ești și foarte înalt. Greu de găsit pantaloni lungi care să se potrivească bine și în talie, iar tricourile întotdeauna par a fi mult prea largi sau mult prea scurte.

Dacă te regăsești câtuși de puțin în paragraful de mai sus, este bine să știi că lucrurile se pot rezolva și fără intervenția unui croitor. Există mai multe ”secrete” pe care s-ar putea să nu le fi știut până acum în ceea ce privește vestimentația potrivită pentru constituția ta.

Iată mai jos câteva dintre acestea, sugerate de fashion365.ro:

Alege pantaloni drepți

Pantalonii tip pană sau cei mai largi nu te avantajează deloc. Primii te fac să pari mult mai slab decât ești de fapt iar a doua opțiune dă senzația că porți o fustă. Exagerez un pic, dar înțelegi unde bat. Caută pantaloni drepți (straight), care sunt mai potriviți pentru fizicul tău.

Poartă culori deschise

Este o idee bună să te orientezi către nuanțe mai deschise, renunțând complet la negrul clasic, cu excepția costumelor. Dar chiar și acolo poți alege alte culori în locul negrului.

Alege-ți îmbrăcămintea în funcție de umeri

Ai grijă în primul rând ca tricourile, cămășile și sacourile tale să-ți stea foarte bine pe umeri. Acela ar trebui să fie punctul de plecare pentru alegerea hainelor tale.

Poartă costum

Conform fashion365.ro, costumul a fost creat special pentru oameni cu o constituție slabă, pe care se potrivește mult mai bine decât pe cei care au kilograme în plus. Costumul îți va da o alură mai impresionantă și te va face mai sigur pe tine. Este outfit-ul care te avantajează cel mai bine, astfel încât profită de acest lucru cât de des se poate.

Ai și alte idei?

Citește mai departe și despre cum poți avea o garderobă bună și ieftină.

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.