logo
Generic filters
Exact matches only

Cum se îmbracă bărbații de Paște?

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor, iar bărbații pot avea probleme în alegerea ținutei pe care să o poarte.  Înainte de toate, trebuie să ne gândim la locul în care vei petrece această sărbătoare.

La biserică

În cazul în care vei opta să mergi la biserică de Paște, ținuta trebuie să fie decentă. Nu trebuie să ieși în evidență prin ceva, așa că ar trebui să ai o îmbrăcăminte comodă pentru tine. Trebuie, totuși, să ții cont de faptul că în timpul nopții de Înviere, temperaturile pot fi scăzute, astfel că ar trebui să ai cu tine și o jachetă.

La restaurant

Dacă dorești să petreci Paștele la un restaurant, împreună cu cei dragi, atunci te sfătuiesc să porți o ținută casual-elegant. Cămașa într-o singură culoare, elegantă, este soluția perfectă pentru acest mod de petrecere a sărbătorii. O poți asorta la o pereche de jeanși sau niște pantaloni chino.

În club

Persoanele care vor petrece Paștele într-un club, ar trebui să adopte o ținută casual. Dacă în ieșirea la restaurant recomandam o cămașă într-o singură culoare, aici ai putea purta orice consideri tu că te reprezintă și te face să te simți comod. Fie un tricou polo, fie o cămașă casual.

P.S. Încearcă să nu ieși în evidență cu culori strălucitoare, însă poartă culori cât mai deschise.

Acasă

Dacă vei petrece Paștele acasă, îmbrăcămintea ta ar trebui să fie una foarte comodă. Totuși, nu face din această seară să pară una obișnuită. Încearcă să porți un tricou polo și o pereche de pantaloni chino. Îți vor da o stare foarte comodă, fapt care te va face să te simți bine.

Oricare ar fi alegerea ta cu privire la modalitatea prin care vrei să petreci această sărbătoare, încearcă să te îmbraci cât mai simplu. Nu atrage prea mult atenția, asta deoarece este posibil să pari caraghios foarte ușor. Totuși, încearcă să păstrezi câteva elemente care îți definesc stilul, iar alegerea lor depinde doar de tine. Nimeni nu ar dori ca toți bărbații din același loc să păstreze același stil, însă nu ieși în evidență foarte mult.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *