Gadget-uri pe care nu o să le poți primi de Crăciun

Anul acesta a fost un an plin din punct de vedere „tehnologic” pentru că au apărut tot felul de gadget-uri care de care mai interesante, performante sau atrăgătoare.

Dacă stăm să ne gândim bine, în fiecare an din acest mileniu am avut parte de câteva dispozitive de-a dreptul incredibile.

Soarta sau deciziile producătorilor ne răpesc totuși șansa să primim de Crăciun (sau să ne cumpărăm) unele dintre cele mai așteptate device-uri ale anului.

Cei de la Apple au tot lansat zvonuri și zvonuri despre noul lor smartwatch numit iWatch, însă din câte se pare doritorii unui astfel de produs vor fi nevoiți să aștepte anul 2015 pentru a intra în posesia lui. De exemplu pe eMag.ro prețul unui iWatch incepe de la 1.000 lei.

iWatch

Sursa: foto
Oamenii care sunt pasionați de fotografiile clasice cred că abia așteaptă să pună mână pe dispozitivul numit Prynt.

Acesta este un fel de carcasă pentru smartphone care îți poate printa în timp real fotografia pe care o faci cu telefonul, respectând calitatea unei fotografii printate la un studio de fotografie.

Proiectul a fost finanțat prin platforma de crowdfunding numită Kickstarter și din câte se pare, produsul va apărea tot anul viitor, la un preț de 99 de dolari.

PryntSursa: foto

Ochelarii numiți Google Glass vor avea și ei o apariție întârziată, deși tot mai multă lume este nerăbdătoare să îi testeze.

Ediția limitată disponibilă începând din anul 2013, nu a fost de ajuns și acum cei de la Google și-au combinat forțele cu un alt gigant pe nume Intel, astfel că ochelarii vor avea un procesor și mai puternic decât precedenta versiune.

Google_Glass

Sursa: foto

Dacă tot am ajuns la Google trebuie să spunem că nici mult așteptatul smartwatch numit Google Watch nu a mai apărut anul acesta, deși compania obținuse un patent pentru el chiar din anul 2013.

Rumorile spun că va avea forma unui ceas clasic, care va avea o mulțime de funcții care mai de care mai interesante, de la aplicații de socializare, până la posibilitatea de a calcula diferiți parametri fizici.

Google_WatchSursa: foto

Un alt dispozitiv extrem de interesant care se lasă așteptat poartă numele de Navdy și poate fi folosit de șoferi în mașină pentru a comunica fără ca să ia ochii de la drum.

Pe lângă această specificație, el este folosit și ca echipament de navigație. Gadget-ul este echipat și cu un senzor de tipul celui Kinect, precum cel de la consola Xbox, prin care poți răspune la un apel doar printr-un simplu gest.

NavdySursa: foto

Tu ți-ai fi dorit unul din aceste gadget-uri ca și cadou de Crăciun?