logo
Search
Generic filters
Exact matches only

LG HomeChat – noul serviciu prin care putem comunica cu electrocasnicele din casă

Cei de la LG au reușit să aducă în vederea publicului larg multe inovații tehnologice anul acesta însă ceea ce este cu adevărat revoluționar și o idee extrem de creativă este serviciul pe care ei l-au numit HomeChat.

Ceea ce era de neimaginat în urmă cu câțiva ani începe să devină încetul cu încetul realitate, iar tehnologia avansată va intra tot mai mult în viețile și casele noastre ceea ce pentru unii e un lucru bun, iar pentru alții este un coșmar.

Însă probabil vă întrebați ce face acest serviciu HomeChat de este așa de special. Păi face destul de multe și ne va schimba cu totul experiența cu electrocasnicele pe care le folosim. Ne ajutăm practic să discutăm, da ați citit bine, și să primim și răspuns din partea aparaturii electrocasnice.

Desigur pentru a beneficia de această tehnologie trebuie să achiziționăm cele mai noi modele de frigifere, mașini de spălat sau aspiratoare de la LG.

Serviciul poate fi folosit așadar cu ajutorul unui smartphone LG și a noilor electrocasnice care vor avea un sistem de operare la rândul lor. Îți poți întreba frigiderul printr-un mesaj câte beri mai ai la rece, ce mâncare urmează să expire în curând sau chiar poți cere rețete de mâncare pe baza ingredientelor pe care le ai deja în frigider. De asemenea, poți chiar uploda poze făcute cu smartphone-ul pe displayul frigiderului.

Și în cazul cuptoarelor lucrurile funcționează la fel în ceea ce privește partea cu rețetele însă o caracteristică și mai utilă decât propunerea de rețete este aceea că de îndată ce ai ales o rețetă din cele disponibile, cuptorul se va seta singur fără a mai fi tu nevoit să cauți temperatura optimă și tot ceea ce mai trebuie setat.

Aspiratorul poate face curat fără tine, chiar dacă tu nu ești în casă. Îți va zice exact și când ai făcut curat ultima dată, iar o altă caracteristică importantă este aceea că are mai multe setări prestabilite pentru aspirare.

Nu trebuie să uităm nici de mașina de spălat care îți va trimite mesaj când a terminat de spălat, sau o poți întreba chiar tu ce face și îți va spune exact câte cicluri de spălare mai are și cât va mai dura. Îți poți downloda de pe net cele mai noi profile pentru spălat și poți folosi mașina de spălat chiar și de la distanță.

Serviciul HomeChat se anunță a fi unul extrem de inovativ și va fi disponibil începând de anul acesta în liba engleză și în limba coreeană, urmând ca în curând să se mai adauge și alte limbi.

Vezi care este influența tehnologiei asupra vieții noastre.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *