Search
Generic filters
Exact matches only

RYNO – Motocicleta cu o roată

Viitorul în tehnologia auto arată bine. Construită pentru a face transportul personal mai accesibil, mai practic și mai plăcut, motocicleta electrică cu o roată RYNO face deja senzație în America. Aspectul său modern îți dă senzația că este scoasă din unul dintre filmele de science-fiction, dar este cât se poate de reală.

Ideea pentru RYNO s-a născut cu 7 ani în urmă, când fiica celui care a creat-o, Chris Hoffman, i-a cerut acestuia să construiască o versiune a unei biciclete cu o roată pe care ea o văzuse într-un joc video.

Fiind electrică, RYNO te poate purta cu ușurință pe o distanță de 16 kilometri la o încărcare completă și atinge o viteză maximă de 16 km pe oră, deci mult mai rapidă decât mersul pe jos. Deși se diferențiază mult de o motocicletă obișnuită, are și asemănări, chiar îmbunătățiri considerabile față de aceasta.

În primul rând, conceptul este gândit în așa fel încât acesta este mijlocul de transport care îți permite să te apropii cel mai mult de oamenii din jurul tău. Spre exemplu, poți cu ușurință să te pierzi într-o mulțime în timp ce o manevrezi, fără să accidentezi pe cineva sau să incomodezi prea mult lumea din jur.

Dotările RYNO:

1. Scaun ajustabil, care îți permite să îl potrivești în funcție de înălțime

2.Un tool modern care permite frânarea prin simpla lăsare pe spate a persoanei care o manevrează.

3. Leduri care permit să fii văzut și totodată să vezi lucrurile din fața ta.

4. Priză de 12 V, care permite reîncărcarea telefonului mobil.

5. Mânere pentru staționare, care permit menținerea balansului atunci când o parchezi.

6. Frână pentru parcare, care ține loc de frâna de mână a mașinii.

7. 2 baterii SLA, care țin pe o distanță de 16 kilometri.

RYNO este un produs unic pe piață, tocmai de aceea atrage atât de multă atenție înainte de lansarea sa. Folosește o tehnologie de balans automat și este controlată prin înclinări ale celui care  o conduce. De asemenea, are o frână acționată cu mâna și oferă senzația de schiat fără folosirea picioarelor.

Deși la prima vedere pare a fi greu de manevrat și ai senzația că pierzi controlul în orice moment, de fapt ea este mai stabilă și mai ușor de condus decât o motocicletă sau un scuter.Prețul invenției începe de la 5.226 de dolari americani, suma care include cele două baterii necesare, încărcătorul și ledurile puternice. Aerul condiționat este oferit, desigur, gratuit.

Citește un articol și despre bărbații la volan.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *