logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Tehnologie împotriva frigului

Avansul tehnologic a pătruns tot mai mult în viețile noastre și an de an diferiți oameni vin cu idei din ce în ce mai inovative pentru a ne face viața mai ușoară.

Atunci când vorbim de tehnologie ne putem aștepta la aproape orice.

Diferitele dispozitive care au apărut în ultimul timp ne pot ajuta să evităm până și frigul, așadar în rândurile de mai jos vom afla câteva informații despre acestea.

Ce ai spune de o pătură care se conectează la USB și după aceea emană căldură? Aceasta costă aproximativ 35 $ și poate fi o soluție de nădejde atunci când îți este frig, mai ales că o poți folosi chiar și la muncă pentru că nu are dimensiuni extraordinar de mari.

Pătură_USBSursa: foto

De obicei primele părți care suferă de frig sunt extremitățile corpului nostru, mai ales picioarele. Dacă îți e frig și stai la birou poți folosi „Cozy Foot Warmer Floormat” pentru a te încălzi. Pur și simplu iei acest gadget, îl bagi în priză și după îți așezi picioarele pe el.

FloormatSursa: foto

Cei de la Thanko au inventat și o pernă folosită pentru șezut care se poate conecta al USB sau la rețeaua de curent electric și care poate fi folosită pentru a ne încălzi această parte a corpului.

În cazul în care aveți probleme cu circulația sângelui și obișnuiți să lucrați la PC, atunci puteți achiziționa un mouse cu încălzire încorporată care vă va ajuta să scăpați de acest neajuns. Și asta nu e tot. Se pare că a altă companie a creat și un mousepad cu încălzire.

MouseSursa: foto

Trecem ușor, ușor la categoria grea a gadget-urilor folosite pentru încălzire și avem aici o jachetă care are și ea încălzire proprie. ActiVHeat are o baterie reîncărcabilă folosită pentru a furniza energiea necesară încălzirii a trei părți ale corpului.

Căștile cu puf se adresează mai ales doamnelor și domnișoarelor. Acestea costă aproximativ 40 $ și pot fi un cadou foarte drăguț și util pentru reprezentantele sexului frumos. De asemenea, mai nou au apărut și mănușile pentru ecranele cu touchscreen.

căști_puf_iarnăSursa: foto

Niște papuci de casă care au conexiune USB pot fi încă o soluție bună pentru a ne încălzi picioarele, deși sunt mai greu de folosit atunci când trebuie să ne deplasăm prin casă.

Gadget-ul DRYGUY Wide-Body îți poate usca atât căciula, fularul, mănușile sau ghetele în maxim două ore astfel încât nu va trebui să înduri umezeala și te poți îmbrăca bine dacă ești nevoit să pleci din nou de acasă.

dryguy

O plită electrică conectată cu USB care are și ceas poate fi utilă pentru a-ți încălzi cafeaua sau ciocolata caldă de dimineață.

Plită_electrică_ceasSursa: foto

Tu ai cumpăra vreunul dintre aceste gadget-uri?

Citește și despre cele mai cunoscute mituri despre tehnologie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.