logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Top trei cei mai eleganți bărbați din 2013

Eleganța bărbaților este dată în primul rând de gustul pe care îl au la haine și de modul în care știu să-și potrivească ținuta cu structura corpului și cu propria personalitate. Nu este un echilibru ușor de găsit, cu siguranță, dar cu toții suntem datori măcar cu o încercare.

Iată mai jos care sunt cei mai stilați trei bărbați ai anului trecut. Aceștia fac parte din top 25 cei mai stilați bărbați din 2013, întocmit de gq.com. 

3. Eddie Redmayne

eddie-redmayneSursa: foto

Tânărul actor a impresionat anul trecut cu ținutele sale de pe covorul roșu, fie că acestea au fost foarte elegante, fie că a ales să meargă pe varianta casual. Ajutată de încrederea în sine pe care o afișează actorul, ținuta scoate în evidență foarte bine caracterul său elegant, dar și puțin rebel.

2. Pharrell Williams

pharrell_williamsSursa: foto

Cântărețul care a lansat celebra piesă ”Happy” este pe locul doi în acest top distins. Aparițiile sale elegante de pe covorul roșu, dar și cele de pe stradă, l-au propulsat în topul celor mai bine îmbrăcate vedete din lume, ieșind în evidență oriunde mergea.

1. Justin Timberlake

justin_timberlakeSursa: foto

Actorul/cântărețul Justin Timberlake a dominat anul trecut topurile de modă masculină, câștigând puncte cu fiecare apariție a sa în public. Indiferent de ținuta adoptată, Timberlake a ieșit mereu în evidență prin modul în care a reușit să combine articolele vestimentare. Mai mult decât atât, tot el a câștigat și în topul celor mai bune tunsori din 2014.

Ai alte propuneri pentru acest top?

Citește și despre lucrurile care nu-și mai au locul în garderoba ta.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.