logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Actorul Charles Dance vine în România la East European Comic Con 2016

Actorul Charles Dance, interpretul personajului Tywin Lannister din celebrul serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, va participa la ediția din acest an a convenției East European Comic Con, ce va avea loc în perioada 27-29 mai, la Romexpo, în România.

Actorul Charles Dance, cunoscut fanilor serialului HBO drept capul familiei Lannister, tatăl nemilos şi lipsit de scrupule al fraţilor Cersei, Jamie şi Tyron, va lua parte la cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din estul Europei.

Charles Dance, actor decorat de Regina Marii Britanii, are în palmares numeroase roluri importante care au fascinat şi intrigat privitori din întreaga lume.

Astfel, pe 28 mai, la Romexpo, vizitatorii îl pot întâlni pe cel care i-a întruchipat pe Alastair Denniston în „The Imitation Game”, pe Master Vampire în „Dracula Untold”, pe Baronul Frankenstein în „Victor Frankenstein”, pe Jonathan Clemens în „Alien 3” sau pe Benedict în „Last Action Hero”. Veleităţile sale de antagonist nu au putut fi ignorate nici de realizatorii filmului „James Bond: For Your Eyes Only” care i-au atribuit rolul maleficului Claus.

Charles Dance este cel de-al patrulea actor anunţat până acum la East European Comic Con, după Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Hobbitul, Dr.Who) şi David Anders (The Vampire Diaries, Once Upon A Time).

Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 – pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat.

Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online. Printre aceştia din urmă se numară Romercial şi Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunţate şi alte nume sonore.

Abonamentele pentru participarea la convenția East European Comic Con pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, la preţul de 89 de lei.

Anul trecut, East European Comic Con a avut peste 30.000 de vizitatori care au învăţat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din „Spartacus” şi „Arrow”, şi au aflat care este legatura dintre T-Bag din „Prison Break” (Robert Knepper) şi România.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *