logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Amazon va lansa propriul serviciu de email

Compania recunoscută la nivel internațional ca având unul dintre cele mai mari site-uri de ecommerce din lume a anunțat că urmează să lanseze un serviciu propriu de email, prin care plănuiește să facă o concurență serioasă serviciilor Outlook și Gmail, oferite de Microsoft, respectiv Google.

Noul serviciu se va numi WorkMail și se va adresa în primul rând companiilor. Serviciul oferit de Amazon nu va fi gratuit însă. Fiecare cont va costa 4 dolari/lună, pentru care utilizatorul va primi 50 de GB spațiu de stocare.

Pe lângă WorkMail, Amazon va mai oferi și WorkDocs, un serviciu asemănător Google Docs, unde companiile vor putea să-și stocheze documentele. WorkDocs va costa și el 6 dolari pe lună.

Conturile vor fi protejate cu parole și vor fi ferite de către privirele agențiilor de securitate din SUA sau alte țări ale lumii. Companiile vor avea posibilitatea de a alege țările din care documentele stocate pe anumite conturi vor putea fi accesate, ceea ce duce la creșterea securității acestora.

Deocamdată, WorkMail și WorkDocs sunt oferite gratuit pentru 30 de zile companiilor care se înscriu pentru acest tutorial, urmând ca în viitorul apropiat serviciul să fie lansat la nivel mondial.

Citește și despre aplicația ”Cum se scrie?”.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *