Search
Generic filters
Exact matches only

Aplică până în 13 octombrie pentru a face parte din AIESEC București

Una dintre cele mai mari organizații studențești la nivel internațional a început deja perioada de recrutări în capitală. Dacă ești student în București, fie la licență, fie la master, ai oportunitatea de a aplica pentru o poziție în cadrul AIESEC prin completarea unui formular online.

Procesul de selecție constă în 4 etape: interviul de grup (13-16 octombrie), interviul individual (17-19 octombrie), perioada de inducţie (20 octombrie-1 noiembrie) şi interviul final (3-6 noiembrie). Rezultatele finale ale recrutării vor fi afişate pe site-ul organizaţiei pe data de 7 noiembrie 2014.

Prezentă în peste 124 de țări și teritorii, cu peste 60.000 de membri, AIESEC este cea mai mare organizație condusă de tineri pentru tineri. Albastrul (=AIESEC) reprezintă o oportunitate unică de dezvoltare la nivel personal şi profesional într-o organizaţie bazată pe leadership, integritate şi creativitate.

În cadrul organizaţiei vei găsi mediul optim pentru a învăţa ce înseamnă managementul de proiect, cum se creează o campanie de promovare, cum se negociază cu o companie sau cum să îţi fructifici anumite abilităţi şi competenţe în domenii precum: marketing și comunicare, vânzări, finanţe, resurse umane şi internship-uri internaţionale.

Citește întreaga știre pe Crainicul.ro

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *