logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Aplicația care tratează jocurile video ca pe niște sporturi reale

Fanii înfocați ai sporturilor au cel puțin o aplicație instalată pe telefon care îi conectează în timp real la scoruri, statistici și alte informații din lumea sporturilor preferate, ba chiar le permit să și vizioneze meciuri live, în unele cazuri.

Ei bine, fanii jocurilor video au acum și ei exact aceeași posibilitate, prin intermediul aplicației eSports. Aplicația este dezvoltată de o companie canadiană numită TheScore și este prima aplicație dedicată în exclusivitate urmăririi scorurilor din jocurile video care se joacă pe echipe sau individual împotriva altor jucători.

Aplicația este momentan disponibilă numai pe Android, dar reprezentanții TheScore au anunțat intenția de a o lansa în curând și pentru iOS.

Printre jocurile video pe care le poți urmări cu ajutorul aplicației se numără și faimosul League of Legends, DOTA 2, Counter-Strike, Call of Duty, StarCraft II și multe altele. După cum probabil știi deja, în caz că te entuziasmează jocurile video, există competiții naționale și internaționale în care jucătorii concurează între ei pentru diverse premii puse la bătaie de organizatori.

În 2014 statisticile au arătat că circa 71 de milioane de oameni au urmărit videoclipuri cu jocurile populare pe internet, lucru care spune multe despre potențialul acestei piețe. Iar dacă cei de la eSports vor reuși să facă o aplicație bună pentru vizionarea jocurilor live, succesul pare ca și garantat.

Mai mult decât atât, pentru a transmite informațiile corecte și în cel mai scurt timp, compania TheSports a angajat și o echipă de 30 de jurnaliști care se vor ocupa de feedul aplicației. Dintre aceștia, 15 sunt angajați cu normă întreagă și 15 freelanceri sau part-time.

Dacă te interesează aplicația, o poți găsi în Google Play.

Vezi care sunt cele 6 jocuri pe telefon care dau dependenţă sau  5 jocuri video care îți vor ocupa timpul liber

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *