logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Apple Watch va fi lansat în Aprilie 2015

Anunțul oficial cu privire la mult așteptatul dispozitiv de la Apple a fost făcut în septembrie 2014, când Tim Cook, șeful uriașei companii tehnologice americane, a declarat că Apple Watch va fi disponibil până la sfârșitul anului trecut.

Cu toate acestea, lansarea acestuia a suferit o serie de întârzieri care, se crede, au fost datorate unor noi îmbunătățiri aduse dispozitivului. Aceste îmbunătățiri, spun zvonurile, și-ar fi concentrat atenția în special pentru creșterea duratei de viață a bateriei.

Bateria de care dispune Apple Watch ar fi trebuit să țină în jur de 19 ore, conform obiectivului propus de Apple, dar acest target nu a putut fi atins, motiv pentru care a apărut întârzierea de câteva luni.

Tim Cook a anunțat însă că ceasul va fi disponibil pentru comandă în luna aprilie a acestui an, iar fanii Apple vor putea să se bucure de minunea tehnologică din videoclipul de mai jos.

Apple și-a obișnuit consumatorii cu lansări ale produselor rapide, imediat după anunțul oficial, dar acest ceas a fost un caz mai special. Compania nu are de gând să dezamăgească cu acest nou produs, motiv pentru care a considerat că amânarea lansării este cea mai bună soluție.

Cu siguranță, fanii Apple din toată lumea nu vor critica această întârziere dacă se dovedește că Apple Watch își merită investiția financiară și emoțională.

Mai multe despre Apple Watch puteți citi aici.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *