Search
Generic filters
Exact matches only

Actorul Daniel Portman vine la East European Comic Con

Actorul Daniel Portman, cunoscut pentru rolul scutierului Podrick Payne din „Urzeala Tronurilor/Game of Thrones” va participa la East European Comic Con. Convenția se află la cea de-a patra ediție și va avea loc în perioada 27-29 mai, la Romexpo, în București. Serialul din distribuția căruia face parte celebrul actor este considerat cea mai de success producție de acest fel, în momentul actual. 

Scoțianul Daniel Portman este cel de-al cincilea actor de la Hollywood care va lua parte la eveniment, după Mark Pellegrino (“Supernatural”, “Lost”), Sylvester McCoy (“Dr. Who”, “The Hobbit”), David Anders (“Vampire Diaries”, “Once Upon A Time”) și Charles Dance (“Game of Thrones”, “The Imitation Game”, “Dracula Untold”).

În “Game of Thrones”, Portman îi dă naștere lui Podrick Payne, un scutier aparent naiv și timid, care s-a remarcat prin acțiuni surprinzătoare, de mare curaj.

Actorul scoțian s-a remarcat la 16 ani atunci când i-a fost atribuit primul rol însemnat, în thrillerul supranatural “Outcast”, în care l-a avut pe James Nesbitt drept partener de platou. Mai apoi, a urmat un rol scurt într-un serial scoțian, “River City”, iar la doar 19 ani a fost distribuit în rolul lui Podrick.

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori așteptați la ediția din mai 2016 a East European Comic Con vor avea parte de o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood vor exista o competiție regională de gaming și o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții.

Potrivit organizatorilor, vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online. Printre aceștia din urmă se numără Romercial, Dani pe Net și Creative Monkeyz.

Biletele pentru fotografiile și autografele cu Daniel Portman vor fi disponibile începând cu data de 9 mai.

Totodată, perioada de pre-sale se prelungește, astfel că, până duminică, mai pot fi achiziționate bilete la preț redus.

Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, la prețul de 89 de lei.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

devtalks

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *