Ben Affleck şi Matt Damon ar putea realiza un nou film împreună

Compania de producție Pearl Street Films, deținută de actorii americani Ben Affleck şi Matt Damon, ar putea produce un film despre scandalul de corupție în care este implicată FIFA. 

FIFA se confruntă cu un scandal de corupție uriaș, după ce justiția americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreședinți FIFA şi şapte oficiali ai forului.

Compania americană Warner Bros a câștigat dreptul de a ecraniza cartea „Houses of Deceit”, scrisă de reporterul Ken Bensinger – care nu a fost încă publicată -, în care este prezentat scandalul de corupție de la FIFA, personajul principal al volumului fiind americanul Chuck Blazer, fost oficial al forului fotbalistic mondial, iar Ben Affleck şi Matt Damon negociază în această perioadă pentru a produce împreună acest film.

Chuck Blazer, fost membru al Comitetului Executiv al FIFA, a pledat vinovat în 2013 la zece capete de acuzare, incluzând complot, înşelătorie, fraudă electronică, şi a plătit o amendă de 1,9 milioane de dolari. Alte trei persoane, printre care doi fii ai lui Jack Warner, şi două companii de marketing sportiv au pledat, de asemenea vinovate, în acest caz.

Potrivit publicației Entertainment Weekly, Gavin O’Connor ar urma să regizeze filmul, iar Anthony Tambakis va scrie scenariul peliculei. Până în prezent, nu a fost organizat niciun casting pentru alegerea actorilor, deși au existat zvonuri potrivit cărora Ken Bensinger ar dori ca Blazer să fi interpretat de John Goodman, un actor care ar aduce „furie şi comedie rolului”.

Această informație vine la doar o lună de la lansarea filmului “Marea pasiune/ United Passions”, în care Tim Roth îl interpretează pe președintele FIFA, Sepp Blatter – care şi-a dat demisia la doar cinci zile după ce a câştigat un al cincilea mandat consecutiv la președinția FIFA -, şi care a fost o “catastrofă” de box office, obținând încasări de doar 607 dolari în primul weekend.

Ben Affleck şi Matt Damon deţin împreună compania de producţie Pearl Street Films (care se bazează pe studiourile Warner) şi au jucat împreună în mai multe filme. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în „Terenul de baseball/ Field of Dreams” (1989) şi au continuat să joace împreună în „Good Will Hunting” (1997), „Dogma” (1999) şi „Întâlnire cu bucluc/ The Third Wheel” (2002).

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.