logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Brățările Misfit îți vor permite să-ți controlezi casa wireless

Compania de tehnologie Misfit este cunoscută pentru gadgeturile de fitness cu prețuri mult mai mici decât ale competiției, dar care oferă o calitate foarte bună. Viziunea acestei companii se îndreaptă, precum a tuturor celor din lumea tehnologiei, către casele viitorului, iar Misfit vrea să-și pună gadgeturile pe care le dezvoltă în conexiune cu acestea.

Acum, produsele ovferite de Misfit pot fi folosite pentru a controla temperatura și luminile din casă, pentru a încuia ușile sau pentru a porni muzica.

Ultimele două gadgeturi de la Misfit sunt brățările Flash de 49$ și Shine, de 99$, care sunt compatibile cu platforme precum Spotify, Nest, Logitech Harmony și alte tehnologii pe care se bazează casele viitorului. Asta înseamnă că poți folosi brățările Misfit pe post de telecomandă pentru diferite opțiuni pe care le vei avea în casa ta.

Conform unei cercetări făcute de International Data Corporation, tehnologia legată de casele viitorului va deveni o piață de 35 de miliarde de dolari în 2020, motiv pentru care toate marile companii de tehnologie caută modalități prin care să se asigure că nu lipsesc de pe această piață.

Eforturile lor vor duce în scurt timp la posibilitatea de a controla wireless aproape orice obiect electronic din casă, precum frigidere, televizoare, termostate sau gadgeturi purtabile precum brățările și telefoanele.

Toate acestea vor deveni conectate la internet și între ele, cu scopul de a ușura cât mai mult viața noastră.

Citește și despre aplicația ”Cum se scrie?”

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *