logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Bricheta QuitBit – un gadget care te ajută să renunți la fumat

Fumatul este cu siguranță unul dintre cele mai nocive vicii pe care le au bărbații. În timp ce mulți dintre noi nu văd fumatul ca pe o problemă majoră de care trebuie să scape, există bărbați care și-ar dori să renunțe la fumat, dar pur și simplu nu pot.

Atunci când un bărbat încearcă să renunțe la țigări, problemele par că se înmulțesc tot mai mult în jurul lui. Starea de spirit i se schimbă total și provoacă certuri pentru cele mai neînsemnate lucruri. Dacă ați fost vreodată în preajma unui fumător înrăit care încearcă să renunțe, cunoașteți prea bine acest tip de comportament.

Rosul compulsiv al unghiilor, starea de agitație continuă și lipsa de somn sunt doar câteva dintre simptomele acestei lupte dure cu tutunul. Cu scopul de a ajuta doritorii să se lase de fumat treptat și fără prea mult efort, a fost concepută și bricheta QuitBit.

QuitBit face parte dintr-un proiect interesant de pe platforma online kickstarter.com, care își propune dezvoltarea acestui gadget pentru a ușura munca fumătorilor care vor să renunțe. În acest scop, bricheta își propune să aducă în atenția fumătorului date analitice referitoare la cât de mult fumează acesta.

Nu folosește ultimatumuri sau orice altceva asemănător. Bricheta QuitBit se activează de fiecare dată când este folosită și oferă diverse sfaturi referitoare la modalitățile prin care fumătorul poate să renunțe încet-încet la acest viciu.

Ideea se bazează pe faptul că de multe ori oamenii nu pot să țină seama de câte țigări fumează, lucru valabil mai ales în cazul celor care fumează la beție. QuitBit se ocupă de acest lucru, ajutând fumătorul să stabilească niște reguli și limite prin afișarea constantă a numărului de țigări deja consumate într-o zi.

Astfel, obiceiul fumatului poate fi redus treptat, încercând să nu se depășească limita de țigări stabilită de fumător, la sfatul aplicației. Un asemenea gadget va costa în jur de 70 de dolari americani. O sumă relativ mică pentru un scop atât de mare.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *