logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Când se lansează în sfârșit noul Motorola X

Motorola X este unul dintre cele mai interesante și mai așteptate telefoane ale acestui an. Inițial, Motorola a anunțat că noul smartphone din seria X va ajunge în magazine spre sfârșitul verii, nespecificând însă o dată exactă a lansării. Tot atunci, producătorul a menționat și că alături de telefon va fi lansat și un smartwatch, care știm acum că este Moto 360.

Sursele citate de către droid-life.com spun că momentan noul telefon este așteptat în Statele Unite de către Verizon pe data de 25 septembrie, o dată care este deja intrată în toamnă, dacă ținem cont de faptul că vara în America se încheie în jur de 22 septembrie.

Din păcate, Motorola încă nu a confirmat oficial data respectivă, lucru care îi scoate din sărite pe fanii care așteaptă lansarea acestui nou smartphone, dar și pe cei entuziasmați de noul Moto 360, ceasul deștept care va rula cu Android și despre care se crede că va revoluționa cu adevărat această piață a smartwatch-urilor.

Un alt lucru care îi îngrijorează pe utilizatorii Motorola din Europa este faptul că telefonul anterior din seria Moto X a avut nevoie de circa 6 luni de zile după lansare pentru a ieși de pe teritoriul Statelor Unite.

Să sperăm că noul smartphone nu va avea nevoie de atât de mult timp, altfel este posibil să îl vedem în Europa chiar și după lansarea noul Samsung Galaxy S6, despre care se zvonește că va avea loc în luna martie din 2015, caz în care mulți utilizatori Motorola ar prefera achiziționarea telefonului de la Samsung.

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.