logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Câștigătorii Video Music Awards 2015

[tps_header]

Gala de premiere MTV pentru Premiile VMA a avut loc duminică, 30 August în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Show-ul a fost găzduit de cântăreața și actrița controversată Miley Cyrus. Nominalizările la fiecare categorie au fost dominate de Taylor Swift, Ed Sheeran și Beyonce.

Rețeaua de televiziune prin cablu, MTV (Music Television) a creat această gală de premiere cu scopul de a crea o alternativă a premiilor Grammy, pe partea de videoclipuri muzicale. Decernarea premiilor pentru videoclipuri muzicale se află la ediția cu numărul 32, prima ediție având loc în 1984 în Radio Music Hall, New York. Trofeul VMA este reprezentat de un astronaut numit „moonman”. Prin anul 2001, gala de premiere a început să capete o însemnătate și o importanță mai mare.

Artista Taylor Swift a fost câștigătoarea serii, luând 4 premii pentru videoclipurile pieselor „Blank Space” și „Bad Blood”, Beyonce a dus acasă premiul pentru cea mai bună editare pentru videoclipul piesei „7/11”, iar controversatul Kanye West a fost onorat în cadrul galei de premiere cu distincția „Michael Jackson Vanguard Award” (premiul care sărbătorește întreaga carieră a artistului și impactul pe care acesta l-a avut asupra culturii MTV).

Iată care sunt toți câștigătorii din acest an!

[/tps_header]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2VTxYQL2SbA]

BEST ROCK VIDEO

Câștigător: Fall Out Boy – „Uma Thurman”

Nominalizați:
Hozier – „Take Me To Church”
Florence + the Machine – „Ship To Wreck”
Walk the Moon – „Shut Up and Dance”
Arctic Monkeys – „Why’d You Only Call Me When You’re High?”

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.