logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai frumoase ținute Maria Lucia Hohan purtate de vedete

Cred că toate femeile care sunt împătimite ale rochiilor de seara, cunosc brandul și implicit persoana Maria Lucia Hohan. Rochiile create de către aceasta, pun în valoarea feminismul, naturalețea și eleganța în cel mai frumos mod posibil.

Vedetele de la Hollywood sunt și ele fane ale acestui designer român și reușesc să îi poarte creațiile cu maxim de eleganță la diverse evenimente mondene. Iată un top al celor mai frumoase ținute marca MLH, purtate de către vedete:

1.Vanessa Hudgens a reușit să stârnească privirile (admirative) criticilor de fashion la premiera filmului Journey 2, de la finele lunii februarie 2012, purtând o rochie galbenă, diafană, care i-a scos în evidență culoarea ciocolatie a tenului.

vanessa-hudgens-journey-premiere

2. Ashley Tisdale a purtat o superbă rochie MLH de un roșu intens la petrecerea ținută cu ocazia ediție cu numărul 20 susținută de fundația Elton John.

ashley-tisdale-20th-annual-elton-john-aids-foundation-02

3.Jennifer Lopez are în garderobă mai multe creații marca Maria Lucia Hohan. Nouă ne-a plăcut foarte mult acestă rochie, purtată la premiera filmului What to expect when you are expecting?

jennifer-lopez

4.Starul Disney, Demi Lovato, a uimit audiența când s-a decis să poarte o rochie de un bej deschis, la Gala Premiilor ALMA, din Santa Monica, în anul 2011.

Demi-Lovato-1

5.Pe departe, cea mai sexy apariție de la evenimentele mondene, o reprezintă Eva Longoria, iar atunci când poartă o creație a designer-ului român, succesul este garantat!

eva-longoria

Vouă care rochie v-a plăcut mai mult?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *