logo
Search
Generic filters
Exact matches only

CEO Build: managerii au muncit pe șantier în scopuri nobile

Managerii unor mari companii din România au făcut voluntariat în sprijinul a 80 de copii rămași fără îngrijirea părinților, pe șantierul Habitat for Humanity România.

La „poalele” celei mai înalte clădiri din București și lângă cel mai nou mall din Capitală, unii dintre cei mai importanți lideri din mediul de afaceri au muncit împreună cu echipa Habitat for Humanity România la recondiționarea celor 12 case din cadrul SOS Satele Copiilor din București.

Aceste case, construite în urmă cu 20 de ani, găzduiesc împreună 80 de copii cu situații familiale precare, care fie sunt orfani, fie provin din familii sărace. Acești copii au primit vineri, 19 septembrie, o mână de ajutor din partea unor directori ale unor mari companii din România, precum Eric Stab (GDF SUEZ Energy România), Mihai Boldijar (Bosch România), Irina Ashukina (Philip Morris Trading), Jean Valvis (Valvis Holding), Adrian Garofeanu (Knauf Insulation), Iulia Lascău (Euroglobal), Dragoș Panait (Red Angus Steakhouse & Hotel Class).

Aceștia au petrecut trei ore pe șantierul Habitat for Humanity România în cadrul programului CEO Build. Scopul acestui proiect a fost mai mult simbolic, de conștientizare și promovare a voluntariatului, dar și a nevoii de locuire decentă.

A fost o activitate foarte distractivă, un gest mai mult simbolic și chiar dacă am muncit pe bune, a fost foarte fun și pentru o cauză chiar bună. GDF Suez România este partener al Habitat for Humanity România și SOS Salvați Copiii și ne vom ocupa de eficientizarea energetică a celor 12 case din cadrul acestui complex. Eficiența energetică și scăderea consumului caselor este parte a politicii GDF Suez România și ne bucurăm că o putem implementa și în cadrul unor astfel de proiecte umanitare”, a declarat Eric Stab, CEO GDF Suez Energy România.

Citește știrea întreagă pe Crainicul.ro

sursă foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *