Search
Generic filters
Exact matches only

Concert tribut ABBA, în România

Un concert în onoarea trupei ABBA va fi susținut în România de către ABBA Tribute Band Revival. Concertul se va intitula „Mamma Mia” și va avea loc la București.

Formația muzicală, votată drept cea mai bună formație tribut ABBA, va concerta pentru prima dată la București în data de 1 aprilie.

Concert în Hard Rock Cafe

Concertul va avea loc în Hard Rock Cafe din Capitală și va include cele mai consacrate piese ale ABBA, melodii precum: „Mamma Mia”, „Fernando”, „The Winner Takes It All”, „Chiquitita” sau „Waterloo”.

Biletele au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate la următoarele categorii: VIP – include un loc în fața scenei și o poză cu formația (150 lei), Categoria I – include un loc în fața scenei (90 lei) sau Categoria a II-a – include un loc la masă (70 lei). Acestea pot fi cumpărate online de pe Bilete.ro, Iabilet.ro sau Eventim.ro. Ele sunt disponibile, de asemenea, în ofiicile Poștei Române, în magazinele Inmedio, în magazinele Germanos și la Hard Rock Cafe.

ABBA Tribute Band Revival, muzicieni cu experiență

Membrii formației tribut sunt experimentați în domeniul muzicii și reușesc să întruchipeze aproape perfect membrii originali ai ABBA. John (Benny), Lisa (Anni Frid), Nina (Agnetha) și Kenny (Bjorn) au fost votați de Asociația Agenților Muzicali Britanici drept cea mai bună formație tribut ABBA, iar concertele lor au avut un succes izbitor în Marea Britanie. Aceștia au înființat trupa tribut în anul 2006.

În ceea ce privește spectacolul pe care îl oferă trupa Revival, Lisa a declarat că: „Nu este vorba doar despre interpretarea melodiilor. Trebuie să devenim ABBA. Fiecare vers al fiecărei melodii, fiecare nuanță din fiecare vers și refren sunt înrădăcinate în subconștientul audienței și nu avem voie să greșim. Este cea mai bună metodă de a ne aduna forțele ca să realizăm un spectacol măreț.”

Trupa ABBA a fost înființată în Stockholm, Suedia de cei 4 membri: Anni Frid, Agnetha, Bjorn și Benny. Cele patru personalități au întâlnit succesul în anii ’70 – ’80 cu melodii care fac parte din genul muzical Disco-Pop. Formația a decis să ia o pauză în anul 1982, însă aceștia nu au mai revenit în lumea  muzicală.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *