logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cristiano Ronaldo, cel mai urmărit atlet de pe Twitter

Cel mai urmărit sportiv pe Twitter este, conform Guinness World Records 2016, un fotbalist.

Este vorba de portughezul Cristiano Ronaldo, actualmente atacant al clubului spaniol Real Madrid. Până la data de 15 septembrie 2015, numărul fanilor săi care activează pe reţeaua de socializare Twitter se ridicase la 37.831.159 de persoane, conform Guinness.

La 6 mai 2015, acelaşi fotbalist stabilise şi recordul de cele mai multe aprecieri pe Facebook, în număr de 107.782.302, depăşind astfel performanţa interpretei Shakira, care la 25 aprilie 2014 ajunsese la 87.042.153 aprecieri. Conform ediţiei 2016 a Cărţii Recordurilor, Shakira rămâne persoana de gen feminin cu cele mai multe aprecieri pe Facebook.

Acestea sunt doar două dintre recordurile mondiale stabilite de Cristiano Ronaldo. Tot el este autorul celor mai multe goluri într-un sezon de Liga Campionilor (17), fotbalistul cu cele mai multe titluri de Fotbalistul Anului decernate de FIFA (3), cele mai multe hat-tricks în La Liga (25), ca să menţionăm doar câteva dintre performanţele sale.

Certificatul oficial al Guinness World Records pentru sportivul cel mai urmărit pe Twitter i-a fost înmânat lui Cristiano Ronaldo la 9 noiembrie 2015, în Leicester Square, Londra, cu prilejul premierei filmului Ronaldo, dedicat vieţii şi carierei fotbalistului.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.