Search
Generic filters
Exact matches only

Crosul Companiilor vine pentru prima oară în Brașov

Pe 19 octombrie 2014 la ora 10:00, Runners Club, Primăria Brașov și partenerii locali dau startul primei ediții a Crosului Companiilor Brașov.

Eveniment cu tradiție în Cluj-Napoca și Oradea, Crosul Companiilor s-a derulat cu succes anul acesta în primă editite și la Bucuresti și Târgu-Mureș. Iar pe 19 octombrie Brașovul se alătură circuitului de alergare cu un prim cros de 5 km care va reuni alergătorii amatori din companii într-o întalnire activă de socializare destinată în exclusivitate lor.

Crosul Companiilor (3)

La Crosul Companiilor Brașov, alergătorii își vor reprezenta companiile într-una din cele două probe de concurs: proba individuală sau proba pe echipe, pe un traseu identic, de 1 km. Traseul     se va parcurge de 5 ori și se întinde pe aleile interioare ale parcului Titulescu. Dacă la proba pe echipe fiecare alergător poate parcurge traseul în ritm propriu, provocarea propusa de organizatori echipelor este ca cei trei membri să alerge în același timp și să treacă linia de final împreuna.

Crosul Companiilor (5)

Crosul Companiilor este mai mult decât un concurs sportiv. Este un eveniment care s-a remarcat în fiecare oraș organizator printr-o atmosferă energizantă de care se bucură atât alergătorii cât și susținătorii lor. Dis-de-dimineață și până la finalul crosului, muzica dinamică și MC-ul Bigtime Production transformă evenimentul într-un spectacol sportiv unic în care angajații își descoperă colegii din companie sau colaboratorii într-o ipostază nouă. Astfel, programul zilei începe cu ultimele înscrieri la standul Runners Club, continuă cu alergarea coordonată de instructorii de fitness si cu cele două probe de concurs succesive, iar în jurul orei 13:00 au loc festivitatea de premiere și tombola.

Crosul Companiilor (7)

Revista Bulevard oferă un premiu special celei mai creative echipe care alearga la Crosul Companiilor. Asadar un premiu special oferit unei companii care promoveaza spiritul de echipa, fair play-ul si competivitatea.

Kit-ul de concurs pe care îl va primi fiecare alergător cuprinde tricoul tehnic personalizat, medalia de participare, cip-ul de cronometrare și numărul de concurs. Concurenții plasați pe primele 3 locuri la fiecare probă și categorie vor primi mult râvnita cupă de învingător și un acces gratuit la Adrenalin Park, singurul parc de aventura la standarde internaționale din zona Clujului.

Crosul Companiilor (9)

Înscrierile online la Crosul Companiilor Brașov sunt deschise pe site-ul evenimentului http://bitly.com/1rhGj1y iar cei interesați să participe sunt invitați să achite taxa de concurs din timp, pentru a putea primi tricourile înainte de ziua concursului. Prin circuitul Crosul Companiilor, Runners Club promovează spiritul de echipăresponsabilitatea colectivă și corectitudinea și încurajează companiile să se promoveze în cadrul evenimentului înscripționand tricourile de concurs cu logo-ul și sloganul companiei.

Au rămas mai puțin de 3 săptămâni pâna la Crosul Companiilor Brasov! Duminică 19 octombrie   îi așteptăm pe alergători la start. Până atunci, le dorim antrenament plăcut!

Despre Crosul Companiilor: crosulcompaniilor.ro

Crosul Companiilor este o acțiune sportivă și un eveniment social destinat în exclusivitate companiilor și angajaților lor. Crosul Companiilor oferă un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, și creează o punte de legătură  între participanți cu interese asemănătoare.

Crosul Companiilor (11)

Despre Runners Club: runnersclub.ro

Runners Club este o asociație sportivă care promovează alergarea ca sport de masă prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cross-uri și maratoane. Asociația organizează gratuit și periodic sesiuni de alergare și antrenament pentru comunitatea locală și acțiuni de educație sportivă menite să crească gradul de conștientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice și psihice ale alergării.

Programul de evenimente Runners Club din 2014 cuprinde 12 manifestări sportive în toată țara: Crosul Divelor, Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca, Crosul de Noapte, Crosul Hoia, Crosul Companiilor Brașov, București, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu-Mures și Crosul Făget.

Contact:

e-mail: [email protected]

telefon: +40.730 091 232

Organizator: Runners Club

Parteneri: Primaria Brasov, Benchmark Electronics, Camera de Comert si Industrie Brasov, Powerade, Adrenalin Park, Elf`st Marketing & Investment si Respect Bigtime.

Parteneri media: Kiss Fm, Nova TV, Zile si Nopti, Stiri de sport, Revista Bulevard, Ora de stiri, Jurnal 1235, Monitorul Expres, TVS Brasov, bunadimineata.ro, Insport.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *