logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Curaj, instinct și neprevăzut: trei elemente care fac diferența în cariera liderului feminin. The Woman 2020

The Woman Leadership Conference -Feature photo

Conferința de leadership feminin The Woman, cel mai mare eveniment de leadership din România revine la Cluj-Napoca cu o nouă ediție în 18-19 Martie 2020.  “Wear the white hat” sau “poartă pălăria albă” este tematica acestei ediții, în cadrul căreia sunt prezente peste 600 de femei manager, antreprenor, artiști sau sportivi. În fiecare an, evenimentul aduce în lumina reflectoarelor femei care sunt voci ale unor comunități, femei care s-au remarcat în domenii atipice, femei care au ales să își urmeze instinctul în business și în viața de zi cu zi.

Structura evenimentului cuprinde în ziua de 18 martie o serie de masterclass-uri pe tematici precum leadership, comunicare și educație financiară, iar pe de altă parte, în ziua de 19 martie, conferința, care are loc la Wonderland Resort. Lista invitaților îmbină knowhow-ul adus de femei antreprenor cu experiență în dezvoltarea business-urilor și a oamenilor, cu nume cunoscute în industrie, de la artiști sau sportivi de talie internațională, care să împărtășească momentele din viața profesională și personal în care au purtat pălăria albă.

Agenda evenimentului este construită în jurul câtorva momente principale din viața fiecărui profesionist:

  • Wear the white hat… when you follow your gut (când îți urmezi instinctul);
  • Wear the white hat… at your best/at your worst (în momentele bune sau mai puțin bune);
  • Wear the white hat… when you build your legacy (când construiești ce lași generațiilor viitoare);
  • Wear the white hat… in a man`s world. (într-o lume a bărbaților).

 

Poartă pălăria albă când schimbi macazul, urmându-ți instinctul 

S-a angajat la 18 ani, pornind de la o practică peste vară, la revista auto a Registrului Auto Român. După trei luni au angajat-o şi a rămas acolo încă 12 ani, în care a fost redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef. Apoi a fost Purtător de cuvânt – Registrul Auto Român (pe toată țara – 42 de filiale), Şef Birou Presă RAR, după care a plecat patru ani de zile în Ministerul Transporturilor – Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat. A studiat şi un master la IDR (Insitutul Diplomatic Român – Relaţii Internaţionale şi Protocol), care a ajutat-o enorm în cariera diplomatică. După toţi aceşti ani plini de muncă a ajuns la burnout. Şi a făcut o schimbare majoră. A ajuns la digital. Toate cele de mai sus au creat omul Lorena Buhnici.

Lorena Buhnici - Speaker The Woman Leadership Conference

În prezent, Lorena conduce cavaleria.ro – revista digitală nr. 1 din România dedicată bărbaților. Este omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni.

Susține și promovează implicarea femeilor în comunitate și leadership, iar asta se manifestă prin proiectul ei de suflet, interviurile. “Ele sunt pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic.” declară ea. Interviurile din cadrul platformei lorena.ro sunt realizate într-un concept unic, inovativ, cu autenticitate, unde se imprimă foarte bine stilul ei. Aduce în fața publicului oameni cu informații valoroase, dintr-o sferă largă de domenii, povești de viață si idei coerente care să inspire și de ce nu să influențeze în mod firesc și normal o întreagă comunitate. Despre momentele în care a purtat pălăria albă ne vorbește pe 19 martie, în cadrul conferinței.

 

Toți cei care își urmează visul dau dovadă de curaj

Cristiana Oprea. Pilot de raliuri. Jurnalist auto. Cristiana este cea mai activă femeie pilot de raliu din ultimii ani din România. Automobilismul o ajută să se descopere cu fiecare kilometru și vrea ca povestea ei să încurajeze tinerii să fie responsabili la volan.

În 2015 a trecut de la arhitectură la automobilism, cu certitudinea că așa va putea „schimba lumea în bine”. Transformând motorsportul într-un stil de viață și-a asumat misiunea de a demonta stereotipul femeii, în motorsport și în societate. Întâmplările din mașina de curse, review-urile auto scrise autentic și cu umor, dar și infuzia de feminitate și asumare din alte povești cotidiene fac din Emoticar un spațiu unic în online-ul autohton.

Cristiana Oprea - Speaker The Woman Leadership Conference

Alături de Diana Hațegan, a devenit primul echipaj feminin care a reprezentat România în prestigiosul Campionat European de Raliuri (Rally di Roma Capitale).

Cum ar fi ca viața ta să se împartă uneori între: “Înainte” și “După”?

Are 36 de ani și în urmă cu aproximativ doi ani a rămas fără un picior din cauza unui accident, dar a ales să scrie o poveste de curaj, ambiție și încredere. Nu este o poveste ușoară, ci mai degrabă una care te trezește la realitate și care îți arată că viața trebuie trăită. A acceptat că va purta pentru totdeauna o proteză și că imperfecțiunea ei e un motiv în plus pentru a merge mai departe.

Stela Bizdu se remarcă cu optimismul, blândețea și curajul de care să dovadă în fiecare zi: “Privesc viața cu speranță, cu încredere, sunt conștientă de fiecare ceas, de fiecare clipă. Am învățat să am răbdare, să fac rai din tot ce am.”

Stela Bizdu - Speaker The Woman Leadership Conference-05

Pe pagina de instagram @Steps by Stela inspiră și demonstrează că frumusețea și feminitatea în ziua de astăzi țin de puterea de exprimare a unicității fiecăreia dintre noi. Stela este femeia care ne demonstrează ca noul reper este Frumusețea fără reguli.

_______

The Woman 2020: Cea de-a doua zi a conferinței (19 Martie) este despre motivație, empowerment, networking – o zi plină de emoție care implică prezentări la scena principală, Gala Premiilor The Woman, dar și activități de networking. Comunitatea formată în jurul conferinței este formată din femei antreprenor, manager, profesioniști în industriile creative, artiști și sportivi care se implică și susțin inițiativele de empowerment feminin.

The Woman implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri. Din 2012 transformă idei și visuri în acțiuni concrete. Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.conference.thewoman.ro.

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *