logo
Search
Generic filters
Exact matches only

David Duchovny a primit o stea pe Bulevardul Hollywood

Actorul David Duchovny, cel care îl interpretează pe Fox Mulder în serialul X-Files, a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood.

Actorul a jucat rolul agentului special Fox Mulder în serialul original X-Files între anii 1993 și 2002. Recent, însă, acesta și-a reluat rolul în faimosul serial, într-un nou mini sezon, alături de partenera sa pe micul ecran, Gillian Anderson (Dana Scully).

„Este un moment suprarealist”

Actorul a fost impresionat de onoarea care i-a fost acordată și a declarat că „este un moment suprarealist, un eveniment suprareal. Am impresia că joc într-un film, este ciudat. Dar este super să mă aflu aici cu prietenii, sunt foarte onorat”.

X-Files a revenit pe micile ecrane

Premiera noului sezon al X-Files a avut loc Duminică, 24 ianuarie, pe canalul Fox. Această miniserie va avea 6 episoade și include actori consacrați din serialul original. Astfel, pe lângă protagoniștii Gillian Anderson (Dana Scully) și David Duchovny (Fox Mulder), fanii serialului îi pot revedea și pe Mitch Pileggi (Walter Skinner), William B. Davis (Smoking Man) și Annabeth Gish (Monica Reyes).

https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0

Alte roluri ale lui David Duchovny

Celebrul actor a continuat să interpreteze personaje interesante și după încheierea filmărilor pentru X-Files. Astfel, acesta a jucat în seriale precum Californication, unde a interpretat rolul lui Hank Moody. În prezent, acesta interpretează rolul lui Sam Hodiak în serialul polițist Aquarius. Totodată, David Duchovny a jucat și în filme precum Phantom (2013), The Joneses (2009), The Secret (2007) și Zoolander (2001).

Debutul cinematografic în 1988

David, născut în 1960, și-a făcut debutul cinematografic în 1988, interpretând rolul unui prieten al personajului lui Melanie Griffith în pelicula „Working Girl”. Înainte să joace rolul care l-a consacrat (Fox Mulder), acsta a jucat și în „Twin Peaks”, unde a interpretat personajul Denise/Dennis Bryson, un agent DEA (Drug Enforcement Administration) transvestit. Totodată, acesta a narat un serial erotic numit „Red Shoe Diaries”.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.