logo
Search
Generic filters
Exact matches only

David Hasselhoff s-a alăturat distribuției unui film inspirat din Baywatch

Actorul David Hasselhoff va face parte din distribuția unui film inspirat din serialul de televiziune „Baywatch”. Filmările au început deja, iar pelicula ar urma să fie lansată pe marile ecrane în 2017.

David Hasselhoff va juca în acest film alături de alți doi actori foarte cunoscuți – Dwayne „The Rock” Johnson şi Zac Efron.

 Informația a fost confirmată pe rețeaua de socializare Instagram de actorul Dwayne „The Rock” Johnson, care nu a dezvăluit însă rolul pe care Hasselhoff îl va interpreta în noua producție, potrivit News.ro

Astfel, Dwayne Johnson a postat pe contul să de Instagram o fotografie în care apare alături de Zac Efron, alături de un text în care vorbește despre experiența primei zile de filmare. „Personajul meu „Mitch Buchannon” tocmai i-a oferit personajului lui Zac Efron, “Matt Brody”, discursul extrem de important despre ceea ce înseamnă să fi un „bărbat Alpha” pe plajă. Răspunsul lui Zac a fost minunat. Este un tip super talentat. Lumea ar face bine să se pregătească de distracție pentru că plaja nu va mai fi niciodată la fel”, apare în postarea de pe Instagram a actorului Dwayne „The Rock” Johnson.

David Hasselhoff a jucat rolul salvamarului Mitch Buchannon în serialul ”Baywatch”, din 1989 şi până în 2001. El a fost, de asemenea, producător executiv al show-ului TV.

Din distribuţia noului film vor face parte actorii Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra şi Hannibal Buress.

Filmul va fi regizat de Seth Gordon, pe baza unui scenariu scris de Damian Shannon şi Mark Swift.  Rolul interpretat de David Hasselhoff în serialul TV va fi jucat în noua producţie de Dwayne „The Rock” Johnson. Acesta va fi lansat pe marile ecrane în 2017.

David Hasselhoff, în vârstă de 63 de ani, este un actor, cântăreț şi producător american, care s-a făcut remarcat la începuturile carierei sale cu UN rol în serialul de televiziune ”Tânăr şi neliniştit”. A impresionat apoi în ”Knight Rider” şi, mai ales, în serialul ”Baywatch”, care i-a adus celebritatea. Pe marele ecran, a jucat în câteva producţii de succes, precum ”Click”, ”Dodgeball”, ”The SpongeBob SquarePants Movie” şi ”Hop”. În 2000, şi-a făcut debutul pe Broadway în musicalul ”Jekyll & Hyde”. După acel debut, a continuat să joace în musicaluri, remarcându-se în producţiile ”Chicago” şi ”The Producers”.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *