Despre Luna, salteaua inteligentă care va schimba modul în care dormim

[adrotate banner="3"]

După telefoanele inteligente, ceasurile inteligente, casele inteligente și mașinile care se conduc singure, iată că apare și salteaua inteligentă. Numită Luna, dispozitivul își propune să revoluționeze condițiile în care dormim și ne trezim prin controlul pe care îl preia asupra casei în care locuim.

Spre exemplu, Luna este echipată cu un dispozitiv care se potrivește în jurul saltelei precum un cearceaf și care monitorizează somnul persoanelor care dorm pe ea. Atunci când simte că persoana a adormit, Luna poate să stingă luminile sau să schimbe setările de temperatură. Mai mult decât atât, atunci când detectează mișcări care anticipează trezirea, salteaua poate începe prepararea cafelei sau poate aprinde luminile în casă.

De asemenea, atunci când oamenii dorm, Luna poate să urmărească temperatura corpului și durata somnului, îmbunătățind experiența utilizatorului. Conceptul se gândește și la cupluri, astfel încât poate să monitorizeze două părți ale patului în mod diferit.

Proiectul este finanțat prin intermediul platformei de crowdfunding Indiegogo și produsul poate fi achiziționat la 179 dolari prin intermediul acestei platforme, dar după lansare acesta va costa în jur de 250 de dolari.

Citește și despre aplicația ”Cum se scrie?”.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.