logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Dispozitive de realitate virtuală (VR) pentru pasagerii firmei Qantas

Firma aeriană Qantas va oferi pasagerilor săi, începând cu mijlocul lunii martie, dispozitive de realitate virtuală, cu scopul de a face timpul petrecut la bordul avioanelor sale cât mai plăcut cu putință pentru aceștia.

Dispozitivele vor fi disponibile numai la clasa I a aeronavelor care zboară din Sydney și Melbourne, atât în Australia cât și în alte destinații internaționale. Prin intermediul lor, pasagerii vor fi capabili să vizioneze video-uri la 360 de grade care evidențiază destinațiile în care zboară Qantas, dar și o varietate de filme de cinema.

Compania aeriană va testa dispozitivele de realitate virtuală timp de trei luni, timp în care speră să primească un feedback din partea pasagerilor, în urma căruia să decidă dacă le vor oferi în continuare sau nu.

Qantas se află într-o colaborare cu Jaunt, o companie care produce experiențe video la 360 de grade și care a filmat concertul lui Paul McCartney din acest început de an folosind această tehnologie.

De asemenea, pasagerii care vor zbura la clasa I cu avioanele Qantas se vor putea bucura și de un film despre Parcul Național Kakadu, care va fi produs grație unui parteneriat deja stabilit între Qantas și Australia’s North Territory.

Dispozitivele de realitate virtuală vor ajunge în aeroporturi la mijlocul lunii februarie și vor fi disponibile la bordul avioanelor care zboară între Los Angeles și Australia din luna martie.

Dispozitivele de realitate virtuală sunt ultima invenție tehnologică care promite să revoluționeze modul în care experimentăm jocurile video sau filmele, propunându-și să ne pună pe noi în mijlocul acțiunii, pentru a putea experimenta la maximum emoția oferită de acestea.

Vezi și care sunt cele mai obeze țări din lume.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *