logo
Search
Generic filters
Exact matches only

eMAG pregăteşte lansarea a 7 modele de smartphone-uri sub brand propriu

Oferta Emag Black Friday 2014

eMAG, unul din cele mai mari şi mai cunoscute magazine online din Romania mai face un pas inainte: lansează brandurile proprii Wink (device-uri mobile şi accesorii) şi Star-Light (electronice şi electrocasnice). Sub brandul Wink, eMAG comercializează deja tablete, urmand ca in primul semestru din 2015 să pună pe piaţă modele noi din gama mid-high, precum şi 7 modele de smartphone-uri), se arată intr-un comunicat oferit de Wall-Street.tableta-wink

Una din tabletele care se află deja la vânzare este Tableta Wink One, ce este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvenţă de 1000 MHz, display IPS, cu o diagonala de 7 inch şi o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Alte tablete sub marca proprie sunt Tableta Wink Connect 3G şi Wink Elite 7.85 .

Sub brandul propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La inceputul acestui an, a adăugat in portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca in urmatoarele luni să fie lansate sub umbrela aceluiaşi brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum şi electrocasnice mari.

Vezi aici ce oferte are eMag.ro pentru produsele din marca proprie.

Conform Wall-Street.ro, eMAG a fost infiinţat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu şi Bogdan Vlad in anul 2001 având ca oferte sisteme de calcul şi produse de birotică. In anul 2009, 51% din actiunile companiei au fost cumparate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu. In 2012, eMAG s-a extins şi pe piaţa externă realizand comert online in Bulgaria, iar mai apoi in Ungaria, in 2013. eMAG detine 10 showroom-uri in ţară, şi anume in: Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Brasov, Galaţi, Timisoara şi Constanţa.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *