logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Emisiunea Top Gear va fi relansată în luna mai

Celebra emisiune britanică Top Gear, dedicată automobilelor, va fi relansată în luna mai a acestui an, potrivit unui anunț făcut de BBC. Producătorii show-ului TV au ales deja și cel de-al doilea prezentator al acesteia, alături de Chris Evans, care este prezentatorul principal.

Matt LeBlanc va fi noul co-prezentator al „Top Gear”, potrivit unui anunţ făcut de British Broadcasting Corporation (BBC).

Actorul, care a jucat şi în serialul BBC „Episodes”, a apărut ca invitat în show-ul „Top Gear”, pe vremea când acesta era prezentat de Jeremy Clarkson.

Matt LeBlanc a spus că este un fan uriaş al emisiunii „Top Gear”, fapt pentru care este onorat şi încântat să fie parte “a noului capitol al acestui show iconic”.

Matt LeBlanc va fi primul prezentator care nu este de origine britanică din istoria de 39 de ani a celebrului show ”Top Gear”.

„Top Gear”, relansat în mai 2016

British Broadcasting Corporation (BBC) pregătește o versiune relansată a „Top Gear”, care îl va avea ca prezentator principal pe Chris Evans, după ce corporaţia britanică de media a renunţat la Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, după o anchetă internă.

Versiune relansată a „Top Gear” va fi difuzată în premieră, în Marea Britanie, la BBC 2, pe 5 mai 2016.

Aducerea lui Matt LeBlanc în echipa de prezentatori a emisiunii „Top Gear” are scopul de a creşte interesul pentru această producţie mai ales în Statele Unite, unde serialul va fi difuzat pe BBC America, după cum a declarat o sursă pentru theguardian.com.

Matt LeBlanc, în vârstă de 48 de ani, a jucat timp de 10 ani în serialul “Prietenii tăi”, câştigând şase nominalizări la premiile Emmy şi Globul de Aur pentru rolul său. Totodată, LeBlanc a jucat în serialul de televiziune “Joey”, în care personajul său din “Friends” a făcut tranziţia de la New York la Hollywood. În 2012 a câştigat premiul Globul de Aur la categoria cel mai bun actor într-un serial TV, pentru rolul din sitcomul “Episoade/ Episodes”.

Foștii prezentatori ai „Top Gear” pregătesc un nou show

Pe de altă parte, Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului „Top Gear”, care şi-a încetat în 2015 colaborarea cu BBC, după o dispută violentă cu producătorul Oisin Tymon, urmează să realizeze un nou show pentru grupul Amazon.

În luna iulie 2015, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, foştii prezentatori ai emisiunii „Top Gear”, au făcut public faptul că pregătesc un nou show automobilistic, care va fi difuzat, începând din 2016, pe platforma online Amazon Prime, deţinută de grupul Amazon. Bugetul noului show pregătit pentru Amazon de fosta echipă a “Top Gear” este de aproximativ 230 de milioane de euro, pentru 36 de episoade.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *