logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Evenimentul ”No Pants Subway Ride” organizat și în București

Unul dintre evenimentele mai puțin obișnuite care se desfășoară la nivel mondial a avut loc și în București, pe lângă celelalte 60 de orașe din lume care l-au găzduit. De această dată este vorba despre ”No Pants Subway Ride”, o acțiune care presupune călătoria cu metrolul doar în lenjerie intimă.

“No Pants Subway Ride” a adunat aproximativ 30 de tineri în Bucureşti. Numărul participanților nu a fost impresionant, dar aceștia s-au făcut rapid remarcați printre călătorii bucureșteni.

30 de tineri şi-au dat întâlnire în staţia de metrou Piaţa Unirii. Odată ajunşi pe peron, şi-au dat jos pantalonii sau fustele, le-au pus într-un rucsac şi, doar în lenjerie intimă sau pantaloni scurţi, au urcat în vagoane.

Vreau să salvez lumea de la limite, de la a fi încuiaţi, vreau să fie mai deschişi, mai veseli. În chiloţi, nu mai poţi să stai aşa. Ne învârtim printre oameni, ideea e să îi contaminăm cumva, cu lejeritate, cu amuzament, cu firesc.”

Reacţiile călătorilor nu au fost cele aşteptate, iar apariţia unor tineri în lenjerie intimă a stârnit hohote de râs.

A înnebunit lumea. A venit sfârşitul lumii, sincer.”

De fapt, nu prea m-am uitat la ei. Nu mi se pare ceva deosebit. Nu ştiu cu ce ajută.”

Probabil că se gândesc că sunt mai interesanţi. În rest, nu… Nu cred că au o idee, o concepţie de viaţă sănătoasă.”

Evenimentul nu a fost nici pe placul reprezentanţilor regiei de transport subteran care au ameninţat că îi vor amenda pe tineri pentru expunere indecentă.

Metrorex nu ne-a dat voie în lenjerie intimă şi ne-am adaptat fiecare. Eu, de exemplu, am tăiat nişte colanţi, i-am franjurat şi am făcut un pic de lucru manual şi ăsta e rezultatul.”

Ilinca Matei, organizator: ”Scopul evenimentului este unul de amuzament, nicidecum ceva indecent.”

Evenimentul a avut şi un scop caritabil. Tinerii au donat haine pentru câteva persoane evacuate din casele lor. În acelaşi timp, oameni din peste 60 de oraşe din lume au renunţat la haine şi au mers cu metroul doar în lenjerie intimă. “No Pants Day” a avut loc pentru prima dată în 2002, la New York.

sursa: digi24.ro

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *