logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Google oferă posibilitatea trimiterii de bani prin Gmail

Tehnologia avansează de la o zi la alta, astfel încât veștile care vin din domeniu nu mai surprind pe nimeni. Cu toate acestea, vestea că utilizatorii de Gmail au posibilitatea de a trimite bani direct prin contul de email nu ar trebui să fie trecută cu vederea.

E adevărat că serviciul nu este momentan disponibil decât în US și Marea Britanie, dar e doar o chestiune de timp până când ne vom putea bucura și noi de el.

Conform independent.co.uk, atașarea sumelor de bani la email se face la fel ca atașarea unui document. Există o opțiune pe butonul ”Attachement” care, o dată selectată, permite utilizatorilor să aleagă suma de bani pe care vor să o trimită destinarului. Aceeași metodă poate fi folosită și pentru a cere bani de la o anumită persoană.

Banii sunt expediați direct dintr-un cont pe care îl atașezi contului de Gmail, iar solicitările pot fi trimise și către persoane care nu au cont în emailul de la Google.

Iată un video explicativ al sistemului în Marea Britanie.

https://www.youtube.com/watch?v=FVKwbZOFh3o

Pentru a folosi acest serviciu este nevoie de instalarea unui cont Google Wallet, la care se leagă un cont de bancă (debit sau credit). Banii pot fi păstrați în Google Wallet pentru folosirea în Google Play sau pot fi mutați în contul de bancă original.

Nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea serviciului și în România, precum și aflarea mai multor informații cu privire la subiect.

Citește și despre aplicația ”Cum se scrie?”.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

  1. Pe scurt Google pune monopol pe vietile noastre, un sistem creat din servicii gratuite si la îndemana, care ne vor face dependent de acest mamut numit Google

Leave a Reply

Your email address will not be published.