logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Jay-Z şi Will Smith vor produce împreună o miniserie HBO

Rapperul Jay Z şi actorul Will Smith își vor uni din nou forțele pentru a produce împreună o miniserie pentru HBO. În noul proiect, cei doi vor prezenta tragica poveste a lui Emmett Till, un adolescent în vârstă de 14 ani care a fost ucis în anul 1955, în SUA.

Acesta este cel de-al treilea proiect comun al celor două vedete americane. Will Smith şi Jay-Z au mai colaborat împreună la producerea muzicalului „Fela!” (2009), inspirat din viața câtărețului și compozitorului algerian Fela Kuti și în anul 2014, pentru comedia muzicală „Annie”, cu Cameron Diaz şi Jamie Foxx în distribuţie.

Serial despre uciderea unui adolescent

Miniseria HBO, a cărei denumire nu a fost încă anunțată, dar care ar urma să aibă șase ore, va fi produsă de Will Smith şi Jay-Z împreună cu producătorul TV Aaron Kaplan. Aceasta va fi o explorare captivantă şi în profunzime a poveștii lui Emmett Till. Nu a fost încă anunțată data la care ministeria va avea premiera la HBO.

Emmett Till, un adolescent de culoare de 14 ani, a fost ucis cu brutalitate la sfârşitul lui august 1955, în timpul unei vizite la familia sa din Mississippi. Acesta ar fi vorbit şi posibil ar fi flirtat cu Carolyn Bryant, o femeie caucaziană de 21 de ani. După câteva nopți, soțul acesteia, Roy, şi fratele său vitreg, J. W. Milam, au mers la casa unchiului lui Till, l-au răpit pe adolescent şi l-au torturat înainte de a-l împuşca în cap şi a-i arunca trupul în râul Tallahatchie din Mississippi. Cei doi bărbaţi au fost achitaţi, dar şi-au recunoscut ulterior fapta, însă cazul nu a fost redeschis. Înfiorătoarea crimă a devenit un simbol şi a provocat o mişcare pentru drepturile civile, în SUA.

Actorul şi cântărețul Willard Christopher „Will” Smith a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul „Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air” (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul „Ali” (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, în „Băieţi răi/ Bad Boys I şi II” (1995 şi 2003), în franciza „Bărbaţi în negru/ Men in Black”, în „Ziua independenţei/ Independence Day”, „În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness” (2006) – alături de fiul său, Jaden Smith -, „Legenda vie/ I Am Legend” (2007), „Hancock” (2008) şi „Şapte suflete/ Seven Pounds” (2008), „1.000 post Terra/ After Earth” – alături de fiul său Jaden Smith și „Focus” (2015).

Jay-Z s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanți producători în industria muzicii hip-hop. Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyonce formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *