logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Jennifer Aniston, „Cea mai frumoasă femeie din lume” în 2016, conform revistei People

Cunoscuta actriță de la Hollywood Jennifer Aniston a primit miercuri, 20 aprilie, titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume” pentru anul 2016. Distincția a fost acordată de revista People. Este pentru a doua oară când starul de cinema are onoarea de a primi acest titlu, prima dată fiindu-i acordat acum 12 ani, în anul 2004.

Vedeta, care are 47 de ani, a mărturisit că este „foarte, foarte flatată” și că aflarea veștii i-a produs „un moment de încântare adolescentină”.

Distincția îi este acordată pentru a doua oară

Interpreta din cunoscutul serial de televiziune „Friends” a mai avut privilegiul de a primi acest titlu din partea revistei americane în 2004, în ultimul sezon al acestui îndrăgit serial de comedie.

Printre cele mai recente deținătoare ale acestui titlu se numără actrițele Jennifer Lopez și Lupita Nyong’o, precum și Sandra Bullock, desemnată „Cea mai frumoasă femeie din lume” la vârsta de 50 de ani.

Jennifer Aniston a fost căsătorită prima dată cu actorul Brad Pitt, iar anul trecut s-a recăsătorit tot cu un coleg de breaslă, Justin Theroux. Ea acordă o mare atenție siluetei și aspectului ei fizic încă de la începutul carierei sale cinematografice, când un un impresar i-a explicat că nu primește roluri din cauză că este „prea dolofană”. Aniston recunoaște că de vină era și regimul ei alimentar, bazat pe cartofi prăjiți cu diferite sosuri și shake-uri pe bază de lapte.

Vitaminele și încrederea o fac mai frumoasă

În prezent, Jennifer Aniston face exerciții fizice aproape în fiecare zi, dar susține că nu mai are o dietă foarte strictă și își permite uneori să consume și câteva dintre mâncărurile favorite. Vedeta a mai declarat că ia multe vitamine și are grijă de corpul ei, însă că își atribuie frumusețea încrederii pe care o are în ea și păcii interioare.

Faimoasa actriță este cunoscută pentru rolul său în serialul de mare success „Friends”, unde o interpret-o pe Rachel, dar și pentru pelicule pe marele ecran, dintre care enumerăm „Marley & me” (2008), „He’s just not that into you” (2009), „The Bounty Hunter” (2010), „Horrible Bosses” 1 (2011) și 2 (2014) sau „We’re the Millers” (2013).

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.